Zomers leesvoer

      9 Reacties op Zomers leesvoer
Zomers leesvoer

Zomers leesvoer

In de zomermaanden zit is als het kan graag in de tuin onder een parasol met een goed boek of wat magazines. In deze maanden lees ik sowieso veel meer, gevalletje van ik wil wel buiten zitten maar ik kan niet stilzitten dus dan koop ik regelmatig wat tijdschriften zodat ik iets te doen hebt in het zonnetje.

Ik ben geabonneerd op Linda, leuk magazine waar veel rubrieken en collums in staan die mij interesseren. Zo is STOM!  altijd leuk om te lezen ongeacht van wie de antwoorden komen.

Beau Monde vind ik een leuk magazine wat luchtig leeg en toch ook veel laat zien in Beauty en daar hou ik van.

Vogue, Jan en Glamour heb ik in een pakket gekocht voor 7,50, de winkels liggen vol met leuke pakketten gedurende de zomermaanden met verschillende magazines voor een speciale prijs.

Vogue, mooi tijdschrift met prachtige foto’s maar niet mijn ding. De foto’s van diverse catwalks zijn wel  grappig, je zou sommige modellen echt een make-over gunnen haha.

Glamour ligt meer in de lijn van Beau Monde vind ik, leest ook lekker weg en heeft veel diverse rubrieken.

Jan oogt als een mooi stijlvol magazine het is alweer lang geleden dat ik dit magazine gelezen hebt.

En dan krijg ik via mijn moedert nog de Libelle en Margriet in de zomer leest dit ook lekker weg, in de andere maanden stapelen deze twee magazines zich van tijd tot tijd behoorlijk op maar als ik dan tijd heb lees ik ze wel. Tijd moet je maken dat weet ik maar dat valt niet altijd mee.

Flow staat niet op de foto en is net weer binnengekomen. ik ben hier tot het eind van het jaar abonnee maar zal het niet verlengen. Er staan leuke dingen in maar soms vind ik het net even TE. Kwestie van smaak.

Zoals je leest koop en krijg ik diverse magazines/tijdschriften maar geef deze altijd weer door, je kunt er altijd iemand blij mee maken en ik vind het zo zonde op alles gelijk in de papiervbak te gooien.

Ben jij geabonneerd op een magazine of koop je zelf wel eens een tijdschrift?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Zomers leesvoer

 1. Mariska

  Er is veel leuks om te lezen! Ik wil nog wel eens af en toe een los magazine kopen, of zo’n voordeelpakketje is ook wel leuk. Abonnementen lees ik niet vaak genoeg voor.

 2. ikhouvanbeautynl

  Ik lees alleen in de vakantie! Daartussen maak ik er nooit tijd voor. Ik ben ’s avonds blij als mijn jongetje in bed ligt en kies er dan vaak voor om te bloggen of tv te kijken. Maar in de vakantie vind ik lezen heerlijk en neem ik ook wel eens een tijdschrift mee.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Dat snap ik helemaal, daarom is het bij ook voornamelijk in de zomermaanden dat losse magazines koop.

 3. beautybuitendelijntjes

  Abonnementen voor tijdschriften heb ik niet, maar ik koop wel regelmatig Harper’s Bazaar en dan bij voorkeur de engelse, franse of amerikaanse. Die vind ik net iets beter. Vogue koop ik ook wel eens, maar dan ook weer liefst de amerikaanse, franse of engelse.

  Ik gebruik de tijdschriften vooral/ook om mijn inspiratiemap voor make-up looks bij te vullen.

 4. sunny mama

  Zelf koop ik nooit magazines of tijdschriften. Ik woon op loopafstand van een heel aantal bibliotheken en daar liggen ze ook allemaal. Soms installeer ik me in de bieb om een aantal magazines door te nemen, meestal om wat inspiratie op te doen voor mijn blog.

 5. Claudia

  Ik heb een abonnement op Harpers Bazaar en Beau Monde. Ik vind het wel duur allemaal maar ik vind het zo leuk en haal daar ook veel inspiratie vandaan voor mijn blog. Boeken koop ik niet meer omdat ik een E reader heb.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.