Zomer 2016 PrimaDonna Badkleding

      14 Reacties op Zomer 2016 PrimaDonna Badkleding

Prima Donna

Nee, geen look van mij in deze post, ik heb deze afbeeldingen netjes van de site gehaald.

Het is al bijna juli en vraag mij af of de zomer nog komt in Nederland. Als het aan PrimaDonna ligt mag de zomer beginnen. PrimaDonna is mijn favoriete merk als het over bh’s gaat, voor mij geen ander merk dan PrimaDonna. Ik denk dat ik dit merk al 15+ jaar draag en altijd naar grote tevredenheid. Dit merk heeft prachtige collecties in lingerie en badkleding. Misschien ben jij iemand die overal een bikini of badpak kan kopen, helaas is dit voor mij niet weggelegd, met een grote cupmaat is het niet makkelijk shoppen en goed en goedkoop gaan in dit geval totaal niet samen. Ook in de vakantie op het strand wil ik goed voor de dag komen dus investeer ik graag in een goede bikini of tankini.

PrimaDonna

pdtwist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is geen goedkoop merk maar je krijgt alle waarde naar je geld. Het is best jammer dat je niet helemaal los kunt gaan zoals bij andere winkels die bikini’s kopen voor een paar tientjes, maar ja je kunt niet alles hebben. Zoals gezegd is het een investering voor jezelf en vind ik het belangrijk dat alles netjes op zijn plaats zit, je ziet af en toe dingen op het strand of bij een zwembad. Ieder zijn ding denk ik dan maar en prijs mezelf gelukkig dat ik elk jaar een nieuwe bikini kan kopen. Ik heb dit jaar mijn Prima Donna badkleding gelukkig al kunnen dragen al is het in het buitenland geweest, wie weet krijgen we in juli en augustus wel zoveel zon dat we weer kunnen klagen dat het te warm is, We wachten maar af, meer kunnen we niet doen.

PrimaDonna

 

Dit is mijn ervaring met Prima Donna en is niet gesponsord. Op de website kun je verkooppunten vinden bij jou in de buurt. Ben jij al bekend met dit merk?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Zomer 2016 PrimaDonna Badkleding

 1. Babs

  Goed zittende badkleding is heel belangrijk. Net zoals lingerie. Ik had vroeger een grote cupmaat en geneerde mij altijd in een badpak en dan kwam ik vaak uit op de wat duurdere merken. Er zijn nu gelukkig veel leukere spullen te koop.
  Maar na mijn borstverkleining was ik ook wel heel blij dat de keuze een stuk makkelijker is in de winkels , al blijf ik natuurlijk bij een goede pasvorm. Een absoute must.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Je ziet soms vrouwen waarbij de borsten op de enkels hangen en dat is meestal met een strapless geval, vreselijk.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Je moet inderdaad je portemonnee flink opentrekken, maar dan heb je wel prima kwaliteit en uitstraling.

 2. jeapiebel

  In BH investeer ik wel in met dure BH, maar voor bikini niet echt. Ik koop gerust van H&M. Daarom heb ik ook wel wat bikini’s op dit moment zeker voor stranddag, helaas niet veel kunnen gebruiken in Nederland. Ik heb geen ervaring met dit merk, maar het klinkt wel goed.

 3. Sanne

  Ik kende het merk ook nog niet. Je hebt gelijk op het gebied van kwaliteit hoor. Liever een badpak of bikini dat langer meegaat dan dat het snel kapot gaat.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.