Zoeva En Taupe palette

      Geen reacties op Zoeva En Taupe palette

zoeva_entaupe

Een aantal weken geleden heb ik  Zoeva’s En Taupe palette in gebruik genomen. Ik was gelijk verkocht toen ik de mooie Taupe kleuren in deze palette zag. De kleuren zijn prachtig, niet te opvallend,  maar  geven je toch een mooie verzorgde look. Ik vind deze palette makkelijk met elkaar te combineren en in een werkweek heb ik toch dagelijks een andere en vooral een natuurlijke look. De kleuren zijn niet heel opvallend dus ik heb wel even de tijd nodig om het goed aan te brengen. Bij het swatchen met mijn vingers voel je dat de oogschaduw zacht en creamy aanvoelt maar bij het opbrengen met een kwast merk je dat het niet direct pakt. Ik gebruik altijd een oogschaduw primer voor het aanbrengen van de oogschaduw.

De oogschaduws zijn mat en licht glanzend satijn en parelmoer. Old master is de enige die wat meer glitter heeft.

Zoeva En Taupe heeft een kartonnen verpakking en heeft een magnetische sluiting dat is best wel even wennen maar ik zie ook het voordeel hier van, genoeg kleuren in een lichte verpakking dus ideaal voor op reis. De kartonnen hoes is dan wel een must want de magnetische sluiting vertrouw ik niet in mijn bagage.

Zoeva oogschaduw bevat vitamine E en is vrij van parabenen, minerale oliën, parfum.  Dat Zoeva vitamine E toevoegt aan oogschaduw is voor mijn niet meer zo’n jonge huid ook een groot pluspunt.

Ik vind Zoeva een goede aanvulling op mijn paletten en ben tevreden over de kwaliteit.

Ik heb Zoeva En Taupe gekocht bij Douglas voor 18,95.

Zoeva test niet op dieren.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.