Yves Saint Laurent mascara volume effet faux cils

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS

Mascara is voor mij één van de belangrijkste dingen in mijn dagelijkse routine. Tijdens vakanties draag ik alleen mascara en iets op mijn wenkbrauwen. Maar als ik tussen deze twee zou moeten kiezen in het mascara. Het verschil is enorm, van een ik ben net wakker of nog niet wakker naar een frisse look door alleen maar wat mascara op je wimpers aan te brengen.

Ik ben fan van de Double Wear mascara van Estée Lauder een ook de Sumptuous Extreme mascara is mij goed bevallen. Maar hoe leuk is het om ook andere mascara te proberen. Deze Yves Saint Laurent Volume Effet leek mij ook een goede kanshebber.

Yves Saint Laurent Volume Effet mascara

Yves Saint Laurent Volume Effet mascara

Het borsteltje is een stuk grover dan ik gewend ben. Er komt meer dan genoeg mascara op het borsteltje als ik eerlijk ben vind ik dat er te veel mascara op het borsteltje zit. Tijdens het aanbrengen merk ik dat ook heel duidelijk en daarom veeg ik eerst het borsteltje af aan een tissue. Als ik dit niet doe dan krijg ik bijna direct spinnenpoten en dat vind ik zo ontzettend lelijk.

Yves Saint Laurent Volume Effet mascara

Yves Saint Laurent Volume Effet mascara

De mascara doet wat hij moet doen, volume en krul aanbrengen. Het nadeel van deze mascara dat tijdens het aanbrengen op mijn onderste wimpers het heel snel onder mijn wimpers komt. Hij vlokt oftewel flakes en dit zie je al vrij snel gebeuren, na een paar uur moet ik ook wat vlokjes mascara rond mijn ogen verwijderen. en dat is iets wat ik niet wil.

Mijn zoektocht gaat nog even verder, ik ben nog een aantal mascara’s aan het testen en wie weet kom ik uiteindelijk wel terug bij Estée Lauder.

Komende weken zal ik elke maandag een mascara reviewen.

 Review Benefit Roller lash en Rimmel mascara

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

14 reacties op “Yves Saint Laurent mascara volume effet faux cils

  1. Astrid

    Niet perfect dus, jammer zeg. Ik heb ook wel vaker dat ik nieuwe mascara’s eerst even afveeg met een tissue om spinnenpoten te voorkomen. Als ik ‘m dan wat langer gebruik gaat het meestal beter.

  2. Babs

    Qua mascara kan je ook eens Maybelline proberen, ik vind ze heel goed, ook als je naar prijs-kwaliteit kijkt. Momenteel gebruik ik de mascara van Utsukusy en die bevalt mij heel goed!

  3. BeautyLoves

    Ik gebruik deze van YSL al jaren en voor mij werkt hij wel heel goed. Maar zoals vaker met mascara: het verschilt echt van persoon tot persoon, dus het is echt even zoeken. Le Volume van Chanel vind ik ook erg goed, maar ook daar moet je in het begin het overtollige product even afvegen, anders is het too much.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.