Yankee Candle kaarsen

      16 Reacties op Yankee Candle kaarsen
Yankee Candle

Yankee Candle in My-store in Den Haag

De zomer is officieel afgelopen en voor mij betekend dit dat het weer tijd is voor kaarsen. Ik hou van een goede geurkaars en ben jaren geleden in de USA tegen Yankee Candle kaarsen aangelopen. Een oase van geur en keus en steevast gingen er een aantal kaarsen mee naar huis. Van deze kaarsen krijg ik geen hoofdpijn en de brandduur is lang en goed. De laatste jaren heb ik wat minder mee naar huis genomen en dat komt vooral doordat je niet meer zoveel mee kan of mag nemen qua gewicht in je koffer. Jaren geleden kon je nog 2 x 32 kilo meenemen zonder bijbetaling.

Laatst ben ik in een winkel geweest waar ze niet alleen verschillende maten jars verkopen maar ook votives, tarts en tartburners. Ik heb op dit moment nog een grote jar staan van Bridgewater in de geur Lily of the Valley die ik nog steeds ontzettend lekker vindt maar niet meer zolang mee zal gaan.

Yankee Candle

Yankee Candle

Ik heb een leuke votive houder gekocht en daar brandt op dit moment Black Coconut in. Ja, kokos ik zag de naam en deze ging als eerste in mijn mand. Black Coconut Zonsondergang in het paradijs … rijpe kokos, cederhout en bloesems beloven een avond van rust. 

Aloe Vera is ook altijd goed lekker zacht en rustgevend.

Clean Cotton ruikt ook lekker fris en naar de was.

Yankee Candle tarts

Yankee Candle

Ik heb nog nooit eerder Tarts gekocht maar zie het voordeel van deze tarts zeker in. Eerder kunnen afwisselen qua geur omdat je maar een klein stukje afbreekt van een Tart en deze op een brander plaatst die de geur verspreid.

Snow in Love ruikt zacht en poederig.

Red Rasberry is een zoete geur van allerlei soorten rood fruit (ik hou van rood fruit)

Pineapple Cilantro is ook weer een fruitige geur waar ook wat kokos bij zit.

Yankee Candle Tarts

Yankee Candle

Deze twee geuren waren net binnen en Ebony en Oak (rechts) is echt een heerlijke zacht en warme herfstgeur. Manderin Cranberry is ook herfstig maar dan wat frisser.

Ik kan er voorlopig weer even tegenaan, in de winkel zag ik ook melt cups staan en mooie houders daarvoor. Ik zou die ook graag eens willen proberen, de winter is lang dus wie weet komt dat nog. Een aantal van deze kaarsen heb ik hier gekocht

Hou jij van geurkaarsen?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “Yankee Candle kaarsen

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja dat vind ik ze zeker, ik zou als ik jou was beginnen met wat votives die gaan ca 15 uur mee en zo kun je ook wat geuren proberen want het zijn er veel dus je moet even je weg vinden.

 1. Astrid

  Ik ben een fan van de zomer en de zon, maar inderdaad… Voordeel van de donkere dagen zijn die gezellige kaarsjes. Het heeft iets knus. Fresh coton klinkt als een geur waar ik ook wel van zou kunnen genieten.

 2. Babs

  Jazeker! Maar dan wel goede zoals Yankee. (nooit gekocht, maar ik snap wat je bedoeld).. anders krijg ik hoofdpijn. Snow in Love lijkt mij heerlijk, ik hoop dat die ruikt naar Teint de Neige , een van mijn favoriete geuren!

 3. YuStSoMe

  Ik baal… Ik krijg last van mijn longen van YC! Er zit iets in waar ik vreselijk op reageer. Ik moet echt van natuurlijke was waxmelts hebben. Kaarsen heb ik nog niet getest, omdat ik bang ben dat ik daar ook op reageer.

 4. Hennie

  Oh ja, ik vind de geuren van Yankee Candle ook heerlijk. Naast mijn werk zit een YC shop waar ik regelmatig nieuwe tarts meeneem. Ik heb ook nog een jar, maar zo zonde om aan te breken. 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.