Wat staat er op mijn Wishlist

      11 Reacties op Wat staat er op mijn Wishlist

Allemaal hebben we wel een lijstje met producten die je graag zou willen proberen, is het niet op papier dan wel in je hoofd. Mijn wishlist kan nog weleens veranderen, door een bepaald product wat zo goed bevalt dat je niet verder hoeft te zoeken naar een betere versie of dat het na een tijd in gebruik uiteindelijk toch wat tegenvalt. Maar ook omdat er heel vaak weer nieuwe artikelen op de markt komen.

Op dit moment staan deze producten op mijn wishlist:

wishana

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eye shadow Palette, de combinatie van deze kleuren in één palette hebben mij overtuigd dat ik dit graag wil hebben.

Wishlist Armani  wishlist

Deze primer van Armani, ik heb hier goede reviews over gelezen en zou deze graag eens willen proberen.

Ook die van Marc Jacobs staat op mijn lijst, dat komt denk ik door de naam perfecting Coconut face primer, daar heb je weer mijn favoriet aller tijden Kokos.

Wishlist

Wishlist

Charlotte Tilbury, hier heb ik verschillende items van op mijn wishlist , ik ben er nog niet uit wat ik graag als eerste van dit merk zou willen aanschaffen, de foundation en iets voor mijn wenkbrauwen denk ik.

Kat von D

Een lippenstift van Kat von D, ik hoop dat ik deze zeer binnenkort kan verwachten, ik heb hier zoveel goeds over gehoord dat dit product niet kan ontbreken in mijn verzameling lippenstiften/glosses.

wishlist Too Faced wishlist Too Faced

Een foundation die ik nog graag eens wil proberen is deze Born this Way van Too Faced, en een Melted Matte lipstick, ik heb nu een aantal producten van Too Faced en ben erg tevreden met de kwaliteit van dit merk.

Wishlist Armani

En last but not least, deze Armani Eye tint, ik heb deze al verschillende keren gezien bij de Bijenkorf maar heb mij nog steeds in kunnen houden, ik heb  toch genoeg oogschaduw?! Maar toch komt dit product eraan, ik ben benieuwd of deze Eye tint een toppertje is, liquid en lange houdbaarheid dat wil ik graag zien.

Staat er iets op mijn wishlist wat jij al gebruikt of ook graag zou willen proberen?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Wat staat er op mijn Wishlist

 1. jeapiebel

  Wat klinkt dat goed zeg… item dat is goed genoeg en geen betere versie. 🙂 Een Melted Matte lipstick die lijkt mij wel wat. Charlotte Tilbury is ook zo’n gaaf merk.

 2. Mariska

  Ooooh wat een mooie droomspullen. Toevallig het Modern Renaissance palette naar mij onderweg, dus er zit een review aan te komen 🙂 de rest kwijl ik met je mee 😀

 3. ikhouvanbeautynl

  Wat wen mooie lijst. Het palette van Anastasia ziet er heel mooi uit, snap dat je die wel zou willen hebben!

 4. BeautyLoves

  Van de Marc Jacobs primer ben ik zelf heel tevreden! Charlotte Tilbury is ook een erg mooi merk, ik heb er al een aantal producten van gekocht en er zitten toppertjes tussen. De foundation zelf heb ik niet – ik heb erover getwijfeld, maar ik las te veel gemengde reviews, dus heb ik het maar gelaten. De oogschaduw, lipsticks en blushes daarentegen zijn top!

 5. Pingback: Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick - Beauty45plus.nl

 6. Pingback: www.beauty45plus.nl/Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

 7. Pingback: www.beauty45plus.nl/Marc Jacobs Under(cover) Coconut Face Primer

 8. Pingback: www.beauty45plus.nl/Mijn Wishlist Herfst Fall 2016

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.