Wet ’n Wild cosmetica

      15 Reacties op Wet ’n Wild cosmetica

 

Wet 'n Wild

Wet ’n Wild

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Wet ’n Wild mijn favoriete drugstore merk is. De prijzen zijn vergelijkbaar met Essence.
Vorig jaar heb ik ook wat producten gekocht en de goedkope lippenstiften van $1,09 zijn het fijnst. Ik hou van een zachte Creamy lippenstift en dat zijn deze zeker. De verpakking is ellendig maar hey je kan niet alles hebben voor dat geld.

Wat ik ook nog steeds graag gebruik is een highlighter van Wet ’n Wild by Fergie de inhoud is enorm en gaat volgens mij nooit op. Maar even naar mijn aankopen van de laatste USA vakantie.

Ik kocht drie nagellakken voor, hou je vast $0,79 per stuk. Nu ben ik geen makkelijke wat nagellak betreft dat heb ik al vaak genoeg geschreven. Maar zee drie beauties ga ik echt proberen hoewel de blauwe wel wat heftig is voor mij, ik zal ook in gedachten moeten houden dat ze geen dagen houden voor deze prijs.

Dan een Large eyeshadow brush, vegan en kost maar $1,00 ongelooflijk hè?

Wet ’n Wild’s Bronzer in Reserve your Cabana is een bronzer waar ik veel over gehoord hebt en daarom wilde ik deze graag proberen, ik denk dat hij voor nu te licht is want ik heb niet de wow factor als ik het aanbreng. Straks maar weer eens proberen als mijn huid weer wat lichter is.

De Illuminating Palette in Catwalk pink heb ik gekocht omdat dit echt eyecandy is wat een beauty. en voor $4,95 het proberen waard.

En dan nog een Wet ’n Wild Vicious Varnish high Shine lip stain in de kleur Street Queen, mooi kleurtje wat wel in mijn straatje past.

En een oogschaduw in de kleur crème brulee een kleur die altijd van past komt.
Heb jij weleens iets van Wet ’n Wild geprobeerd?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Wet ’n Wild cosmetica

  1. Babs

    Ja, ik ken het. Dat is best lang geleden dat ik die naam hoorde. Ik peins me rot wat ik toen besteld heb maar het staat mij bij dat het een prima product was.
    Wat een heerlijke budget prijzen, ga ik onthouden als ik echt iets nodig heb! (of cadeau wil doen)

  2. Pingback: www.beauty45plus.nl/ Shoplog USA mijn drugstore aankopen

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.