Victoria Secret Coconut Passion

      7 Reacties op Victoria Secret Coconut Passion

Als je regelmatig mijn blog leest weet je dat ik gek ben op kokos in alle soorten die er maar zijn, in drank, eten en in beauty producten. Nu zijn er een paar uitzonderingen die ontzettend muf ruiken maar over het algemeen vind ik ze heerlijk.

Victoria Secret heeft altijd fijne body producten, en door de jaren heen gaat er altijd wel weer een complete lijn mee in mijn koffer. Dit jaar zijn er twee lijnen namelijk de Body Care lijn en de Coconut Passion die ik graag wilde ruiken. In de winkels van Victoria Secret lijkt de Body Care lijn alweer op zijn retour en de Coconut Passion is in een een nieuw jasje gestoken. De geur van beide lijnen is heerlijk een mix van  Kokos en Vanille.

Exfoliating scrub

Ik kan je zeggen dat ze beide heerlijk zijn, ik heb alle soorten en maten meegenomen die er zijn en sommige zelfs in meervoud. Het is bij Victoria Secret namelijk altijd zo dat er een deal is, zijn de flacons op tubes gemiddeld zo’n $18,00 per stuk wat echt behoorlijk aan de prijs is. Maar zoals gezegd zijn deze vaak in de aanbieding als je er drie of vijf koopt. Deze keer was de aanbieding 5 stuks voor $25,00 en dan kun je ook verschillende geuren kiezen. Maar zoals je ziet ik ben volop voor Coconut gegaan en ik  kan je zeggen dat alles stuk voor stuk heerlijk geurt en goed aanvoelt op mijn huid.

Uit de Body Care lijn de Scrub wash,  Body Lotion, Exfoliating Body Polish, en de  Body Oil

Victoria secret Body oil

Victoria secret

En van de nieuwe lijn de Fragance mist, Body wash en body lotion. Zoals je ziet heb ik goed ingeslagen en kan ik mijn kokos obsessie weer even in bedwang houden.

Etos verkoop ook regelmatig body producten van Victoria Secret dus mocht je het eens willen proberen dan kun je daar terecht. Al vind ik wel dat een combi van body wash, body lotion en af en toe een mist alles nog lekkerder doet uitkomen dan één product op zich.

Fijne week allemaal!

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “Victoria Secret Coconut Passion

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.