Urban Decay Vice LTD Reloaded palette

UDreloaded open

Urban Decay Reloaded

In april is er weer een nieuw palette van Urban Decay uitgekomen in Nederland, dit palette is uitgebracht i.v.m. het 20 jarig bestaan van Urban Decay, sommige kleuren zijn van een aantal jaren geleden en opnieuw uitgebracht is dit palette. Toen dit palette online te koop was koos ik er toch voor om eerst naar Ici Paris te gaan om het eigen ogen te bekijken, nou dat was een misser want bij de counter van Urban Decay werd mij verteld dat deze pas 18 april in de winkel verkrijgbaar zou zijn, heel erg jammer ook omdat ik een kortingsbon van € 5,00 had voor in die winkel. Dan maar thuis bestellen dacht ik, dat verliep niet goed mijn bon pakte niet en het sturen van een mail ging ook niet omdat de site van Ici Paris niet goed werkte. Na 2 dagen heb ik gebeld en het antwoord waarom dit palette niet in de winkel lag maar wel online was erg onduidelijk. Uiteindelijk toch maar besteld zonder het palette eerst te zien, gelukkig waren de oogschaduw kleuren net zo mooi als ik verwacht had.

UDreloadedsw1      UDreloadedsw2

De kleuren groen zijn echt nieuw voor mij, dit is iets wat ik echt nooit zo zou kopen maar erg leuk dat het nu in dit palette te vinden is, ik ga hier zeker een keer mee experimenteren. De bruin en paars tinten zijn sowieso kleuren waar ik veel van hou.

Voordeel van dit palette is dat er 20 kleuren zijn en deze dus niet al te groot zijn, want laten we eerlijk zijn zo’n palette maak ik nooit op, en hoeveel oogschaduw gebruik je nu per look? Ik heb de prijs per oogschaduw uitgerekend en dat komt op € 2,60 per stuk en dan krijg je er ook nog een mooie doos met een grote spiegel bij.

Deze limited edition van Urban Decay is te koop bij Ici Paris 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Urban Decay Vice LTD Reloaded palette

 1. jeapiebel

  Wat een gedoe om een palette te scoren, gelukkig heb je hem. 😉 € 2,60 per stuk als je op maner berekent dan is het zeker een goede deal. Wat een prachtige kleur palette. Dat is wel zo dat wij zo’n palette nooit opmaken.

 2. Babs

  Slim berekend. als je het zo bekijkt is zo een palet niet duur. Net zoals een goede crème, als die heel zuinig werkt dan gebruik je per dag eigenlijk ook een minimaal bedrag aan huidverzorging.
  Mooi palette!

 3. sunny mama

  Ik vind het niet echt heel voordelig. Maar misschien weet ik niet wat ik zeg, want ik ben niet helemaal thuis in make-up spullen en uiteraard ben ik ook niet goed op de hoogte van de prijzen. Ik koop oogschaduw meestal op de markt of zo voor een euro.

 4. Hennie

  Dit lijkt me een gevarieerd palette. Ik heb alleen maar de Naked Paletten van UD, maar dit lijkt me ook wel een mooi uitstapje.

 5. melikebeauty

  Wat gaaf dat je hem hebt! Ik zag hem ook al zo vaak voorbij komen en ik moet van mezelf even wachten hihi. Mag ook niet alles meteen kopen. Ik kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent!

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ik herken dat Melike, volgens mij komt Alice to the looking glass van Urban Decay niet uit in Nederland, misschien maar beter ook 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.