Urban Decay Vice lipstick

      6 Reacties op Urban Decay Vice lipstick
Urban Decay Vice

Urban Decay Vice

Deze fijne lipstick in de kleur Seismic Urban Decay Vice heb ik alweer een aantal weken in gebruik, het is mijn eerste Urban Decay lipstick en zeker niet mijn laatste. Urban Decay heeft 100 kleuren in de Vice lijn in zes verschillende finishes. De kleur Seismic is een Sheer Shimmer: plum-purple with red shimmer.

Urban Decay Seismic Sheer shimmer lipstick

Urban Decay Seismic Sheer shimmer lipstick

Dit is zo’n lipstick die je lekkere makkelijk aan kunt brengen zonder spiegeltje en die heerlijk op je lippen aanvoelt. Dan is er nog de mooie verpakking van de lipstick in gunmetal en goud en onderop zie je de kleur.

Mocht je niet kunnen kiezen, zwijmel dan mee met deze foto van de Urban Decay Vice display in Sephora Florida.

Urban Decay Vice Lipstick

De Urban Decay Vice lipsticks zijn in Nederland te koop bij Ici Parijs voor 19,50.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Urban Decay Vice lipstick

  1. Babs

    Mooie kleur! Ik kom te weinig bij ICIParisXL vrees ik, geen idee dat ze ook dit merk voeren. Een lipstick die je zonder spiegel kan aanbrengen, is handig voor deze kippige dame met haat 5 keer vergrootspiegel.. 100 kleuren, ik ben benieuwd wat je volgende gaat worden. 🙂

  2. jeapiebel

    Wat is dat veel kleuren zeg dat je kunt kiezen. Dan weet je zeker dat er een in zit wat je aanspreekt. Ik kan de laatste tijd niet meer zonder spiegel lipstick aanbrengen.

  3. melikebeauty

    Prachtige kleur! Ik wil ook nog heel graag een. We hebben het merk sinds kort hier ook, maar ik vermijd het nog even haha. Ik moet even om mijn portemonnee denken en ik ben bang dat als ik naar binnen ga het helemaal mis gaat!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.