Urban Decay Vice 4

      2 Reacties op Urban Decay Vice 4
Urban Decay Vice 4

Urban Decay Vice 4

Mijn eerste review gaat over het nieuwste palette van Urban Decay. Deze palette is al even te koop in de USA en de vraag was of dit palette ook in Nederland uitgebracht zou worden, en zie hier op 1 februari heb ik dit palette besteld bij IciParis. De prijs van dit palette is 53,95 maar gelukkig had ik nog een kortingsbon van 5,00 die ik ingewisseld hebt.

Dit palette met spiegel word geleverd in een mooie etui met rits en een goed uitziende kwast met aan één kant een crease brush en aan de andere kant een (base) shadow brush. De 20 kleuren zijn prachtig en er zitten voor mij wat heftige kleuren tussen maar mede door deze combinatie werd ik nieuwsgierig. De namen van de oogschaduw staan niet op het palette zelf maar aan de achterkant van de kartonnen verpakking.

Dit palette bevat matte oogschaduw, glimmende metallics en oogschaduw met micro glitter. UD geeft zelf aan de kleuren goed blenden en dat de glitters niet uitvallen, dus dat ga ik uitproberen.

Ik heb vandaag 3 kleuren gebruikt, Bones, 1985 en Delete de kleuren blenden mooi en zijn zijn een goede aanvulling op mijn voornamelijke nude browns. Ik had een beetje fall-out bij Delete maar dit was niet heel veel. De oogschaduw heeft 13 uur erg mooi gehouden. Ik ben niet zo te spreken over het kwastje maar deze geef ik nog wel een keer een kans.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

2 reacties op “Urban Decay Vice 4

  1. Pingback: Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette – Beauty45plus.nl

  2. Pingback: Happy mail - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.