Urban Decay Shadow Box Eyeshadow Palette

      7 Reacties op Urban Decay Shadow Box Eyeshadow Palette

 

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette

Ik was laatst weer eens mijn verzameling palettes aan het doorspitten en daar kwam ik deze Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette tegen. Vorig jaar gekocht voor een leuke prijs namelijk $18,00 terwijl je hier € 41,90 betaald een flink verschil dus.

Deze Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette is klein en handzaam en heeft een afmeting van 8,5 bij 13 cm. Leuk formaat om mee op reis te nemen en het heeft ook nog eens een goed formaat spiegel van 11 bij 5 cm. De verpakking is van stevig karton, zo stevig dat het echt goed moet kijken en voelen of het nu wel karton is, dit komt voornamelijk door de mooie glossy afwerking.

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette

De kleuren in dit palette zijn heel divers maar ook zeker goed te matchen.

de bovenste rij, Sin een hele mooie champagne kleur die bij mij bijna wegvalt maar ik breng dit soort kleuren vaak aan over mijn hele ooglid voordat ik verder ga. Indo, groen heel groen ik weet nu al dat ik van deze kleur de bodem nooit zal zien.  Bordello een mooie Mauve kleur al zou je dat zo niet zeggen. Tornado een mooi paarse kleur die goed te blenden is en lang houdt. Smog is een koper bruine kleur die het altijd goed doet. Blackout een ontzettend die zwarte kleur die ik soms gebruik als eyeliner tussen mijn wimpers deze kleur zal ook nooit en te nimmer opraken.

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette

Urban Decay Shadow Box Eyeshadow palette

Flash een best wel felle kleur paars maar die ik graag in combinatie met een bruintint draag. Mushroom een vaal grijze kleur heel mooi in combinatie met Flash of Tornado. Lost een metallich bruin die ook altijd goed is. Freelove is perzikachtige kleur ik ben zelf niet echt fan van peach maar zal het straks in de zomer toch eens gaan proberen. Moonshadow ook wat te heftig voor mij en tijdens het proberen merkte ik ook dat deze niet echt goed te blenden is. Baked Cowboy een gouden brons kleur mooi voor in je ooghoeken.

Ik ben niet onderste boven van dit palette maar hey hoe vaak zijn alle kleuren in een palette even mooi of even goed. Ik ben blij met dit palette en ben ook blij dat ik niet meer dan $18,00 betaald hebt want €41,90 vind ik het echt niet waard. Maar zoals gezegd een fijn palette om mee te nemen op reis zodat je altijd iets te kiezen hebt qua kleur. De kwaliteit is gewoon niet je van het en aangezien ik de laatste tijd een aantal toppers in gebruik genomen hebt is het ook moeilijk om daaraan te tippen. De Urban Decay palettes van Gwen Stefani en Vice vind ik dan ook een stuk beter.

Welk palette heb jij laatst weer eens onderuit je laatje gehaald om te gebruiken?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “Urban Decay Shadow Box Eyeshadow Palette

  1. Babs

    Flash en Freelove zijn mooie kleuren! ik heb laatst een palette van essence uit de kast gehaald. En die van The body Shop, The Body Shop had een betere pigmentatie en is minder poederig.Maar je kan ze ook goed samen gebruiken, gewoon lekker experimenteren 🙂

  2. ikhouvanbeautynl

    Het palette ziet er wel echt prachtig uit! Maar ik snap dat je er niet van ondersteboven bent. best lastig deze kleuren te combineren en het pigment kan zeker beter. Maar als je er slechts 18 dollar voor hebt betaald, is het geen slechte koop geweest!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.