Urban Decay Naked Skin One & Done

      12 Reacties op Urban Decay Naked Skin One & Done

In de zomermaanden vind ik het fijn dat ik in het dagelijks leven een foundation gebruik die er niet zwaar uitziet, ik wil graag wat oneffenheden wegwerken maar wil ook niet met een dikke laag foundation naar mijn werk gaan. Zoals je misschien wel weet ben ik altijd tevreden met Urban Decay make-up en zodoende heb ik de Urban Decay Naked Skin One & Done met SPF 20 gekocht.

Urban Decay One & Done

Urban Decay Nake Skin One & Done foundation

Deze tube met pompje heeft een inhoud van 40 ml, de meeste foundations hebben een inhoud van 30 ml dus dat is alvast meegenomen. Ik moet wel zeggen dat het eerder lijkt of er minder in de tube zit dan die 40 ml. maar dat is waarschijnlijk gezichtsbedrog. Op de tube van deze Urban Decay Nake Skin One & Done staat nergens het woord foundation vermeld maar aleen Hybrid Complexion Perfector. Volgens de bijsluiter van Urban Decay is het een verzorgend product met de dekking van een Sheer foundation, het beste van twee werelden. Had het dan ook een BB cream kunnen zijn vraag ik me af? Na verloop van tijd zullen je poriën kleiner worden en je huid zichtbaar steviger. Nu heb ik de Urban Decay Naked Skin One & Done niet om dit aspect gekocht maar meer als een luchtige foundation die mijn gezicht een gezonde look geeft zonder er te make-upperig uit te zien, het droogt ietwat mat op maar dat vind ikzelf erg prettig, ik heb in ieder geval geen dof gezicht na het aanbrengen.

Urban Decay One & Done

Het pompje werkt erg fijn en de tube is licht van gewicht en ook weer prima om mee op reis te nemen, geen glas en niet zwaar. Er komt niet heel veel uit ik gebruik ongeveer 3 pompjes per dag. Na de One & Done set ik de foundation met wat losse poeder en ik heb er de hele dag geen omkijken meer naar.  (op uitzondering van mijn neus maar dat heb ik met elke foundation) Na twee weken heb ik dus een aardige kijk op dit product gekregen en ik zal het de rest van deze prachtige zomer (sorry ik kan het niet laten om even sarcastisch te zijn over de zomer van 2016) deze Urban Decay Naked Skin One & Done gebruiken.

Ik heb dit product gekocht bij Ici Paris. voor ca. € 33,00

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

12 reacties op “Urban Decay Naked Skin One & Done

  1. jeapiebel

    Het best van twee werelden dat klinkt helemaal niet slecht. Wat fijn dat je hier de hele dag geen omkijken naar hebt. Nu in Thailand gebruik ik alleen een poedertje als ik de deur uitga. Altijd fijn dat wij geen zware foundation gebruiken op vakantie.

  2. sunny mama

    Da’s geen gering prijsje, vind ik. Maar zo te lezen is het wel een heel fijn product. En wat de zomer van 2016 betreft… Die wil niet echt lukken. Maar de lente was wel mooi, vind ik.

  3. Pingback: Mijn favorieten van het jaar 2016 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.