Urban Decay Naked 3 24/7 Glide On Pencil

      11 Reacties op Urban Decay Naked 3 24/7 Glide On Pencil
Urban Decay Naked 3

Urban Decay Naked 3 GLide On Pencil

Mijn tweede Glide on Pencil van Urban Decay. Ik heb jaren lang alleen maar zwarte oogpotloden gebruikt. Toen ik een roze tint van Urban Decay zag wilde ik wel een keer buiten mijn comfortzone gaan en heb die toen gekocht. Hier lees je meer over mijn eerste Glide On Pencil.

Urban Decay naked 3 Glide on Pencil

Urban Decay naked 3 Glide on Pencil

Dat mijn eerste 24/7 Glide On Pencil goed bevallen is snap je waarschijnlijk al anders had ik geen nieuw potlood gekocht. Deze dubbelzijdige Naked 3 bestaat uit de kleur Darkside en Blackheart.

Blackheart is een donkere paarsachtig zwart met bordeauxrode micro glitter. Het potlood is zoals de naam al zegt makkelijke aan te brengen en het glijdt over je ooglid. Doordat de kleur niet massief zwart is geeft het mij een zachte blik. Als je het net aangebracht heb is het ook nog goed te corrigeren of te verzachten met een smudgekwast. In mijn waterlijn is het wat transparant dus zoek je een dekkende kleur dan is dit niet de juiste.

Darkside is een donkerpaars met wat bruintinten en een zachte satijnglans. De kleur is zachter op mijn ooglid en is ook makkelijke te blenden en uit te smeren. In mijn waterlijn is deze kleur niet goed zichtbaar maar geeft het wel een mooi effect zonder zwaar te ogen.

Urban Decay naked 3 Glide on Pencil

Urban Decay naked 3 Glide on Pencil

Door dit potlood ben ik toch ook wel heel erg benieuwd naar Urban Decay’s Naked 3 palette. Ik heb nu 5 palettes van Urban Decay die goed bevallen en ik heb dus meer dan genoeg kleuren zou je denken. Maar als ik een Naked Palette zou kopen dan zou het wel de Naked 3 zijn.

Heb jij al een 24/7 Glide on Pencil van Urban Decay? Wat is jouw favoriete kleur?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Urban Decay Naked 3 24/7 Glide On Pencil

  1. YuStSoMe

    Alleen al voor de naam wil ik het! Darkside! Komt uit StarWars en daar ben ik fan van. Toevallig zei iemand vandaag iets over deze Glide en ik wist niet 123 wat ze bedoelde, bedankt voor de opheldering!

  2. sunny mama

    Ik houd wel van het klassieke zwart, hoe oud ik ook mag zijn… (even ingaand op Babs). Nee, het ogenpotloodje dat ik heb, is ook al minstens 10 jaar oud. Ik gebruik het bijna nooit. Over het algemeen gebruik ik een eyeliner + mascara. Verder niets.

  3. beautytag

    Ik gebruik ook altijd zwart maar ben sinds kort overgegaan op een grijstint, oogt net even wat vriendelijker. De kleur is dikke prima

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.