Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

UDGwenEyeWat ontzettend mooi dacht ik toen ik deze palette voor het eerst onder ogen kreeg. Subtiele basiskleuren hebben de overhand in dit palette, en twee voor mij heftige uitschieters in blauw en zwart, oké dat geel is misschien ook iets wat ik niet snel draag. Ik heb eerst een hele tijd van dit palette genoten zonder het te gebruiken want ik vond dat ik nog zoveel had staan wat ik eerst moest proberen, want ik denk en hoop dat dit wel een grote favoriet kan worden als ik denk aan mijn andere Urban Decay producten.

Nu is het er dan van gekomen ik heb wat swatches gemaakt en dit belooft wat, de lichte tinten zijn heel licht en zacht van kleur maar mooi om als basis te gebruiken.  En dat blauw….. nou ik denk dat deze nog lang mooi zal blijven maar wie weet ga ik dit eens proberen op een dag dat ik alle tijd heb om dit aan te brengen en er ook weer af te halen 🙂

UDGwenEyeSwatch

Ik heb dit Palette bij IciParis gekocht, deze is op dit moment niet verkrijgbaar in de onlinewinkel maar bij Urban Decay’s counter hebben ze veel meer dan online te zien is.

Groetjes,

Yvonne

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

  1. Pingback: Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette – Beauty45plus.nl

  2. Pingback: Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.