Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette

      9 Reacties op Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette

Urban Decay Blush

Sinds ik de Urban Decay eyeshadow gebruik (Vice 4 en Gwen Stefani’s palette )ben ik enthousiast geworden over de kwaliteit van Urban Decay. Toen er een nieuw blush palette van Gwen Stefani op de markt kwam had ik eerst mijn twijfels of ik dit wel nodig had, ik gebruik weinig tot geen blush namelijk. Toch ben ik naar de winkel gegaan om met eigen ogen deze blush te bekijken. De prijs vond ik goed, als je kijkt wat een losse blush van een duurder merk kost en dan deze uitrekent komt deze blush op 7,50 per stuk wat ik een hele goede prijs vind. Je raadt het al ik heb dit palette dus gekocht. Hoewel het een blush palette genoemd word zijn het toch verschillende soorten, zo is er behalve 4 blushes ook een contour en een highlighter.

UDgwblush1 UDgwblush2

What you see is what you get: Cherry (light pink satin), Easy (deep rose w/gold shimmer), Angel (champagne-nude shimmer), Lo-Fi (soft bronze matte), Hush (medium pink w/gold shimmer) and OC (soft pink w/peach shift). 

Ik gebruik de blush nog steeds niet elke dag maar als ik het gebruik ben ik tevreden met hoe het er uit ziet. Mijn huid is vrij licht en de kleuren komen goed uit op mijn huid, de roze vind ik zelf wel heel roze maar ik meng dan wat verschillende kleuren door elkaar voor een kleur die goed uitkomt op mijn huid en een natuurlijk blush geeft. De doos is mooi en matcht goed met Gwens oogschaduw palette, de spiegel is fijn maar zal ik niet vaak gebruiken omdat de doos best zwaar is ca. 250 gram zal ik deze niet mee zou nemen in mijn handtas.

Ik heb nu keus genoeg qua blushes en deze doos zal dus lang meegaan want de draagbaarheid op je huid is zeker 8 uur volgens Urban Decay, Ik moet zeggen dat het mooi op zijn plaatst blijft zitten en de kleur ook echt zijn kleur behoud.

Voordelen:

 • kleuren blenden goed
 • mix van blush, contour en highlighter
 • keuze van de kleuren
 • kwaliteit

Nadelen:

 • een kleintje dan, de doos is te zwaar om mee te nemen in je tas.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette

 1. Babs

  Ik gebruik ook vaak meerdere blush kleuren door elkaar heen. Anders staat het te heftig, dan krijg ik van die oranje of roze appelwangetjes 😉

 2. jeapiebel

  Deze blush komt uitgerekend op €7,50 per stuk, als je zo over denkt dan is het zeker een mooie prijs. Ik vind dit blush palette erg een schoonheid, al heb ik hem niet gekocht. Fijn dat je dagelijks dit palette gebruikt. Ik vind de kwaliteit van UD ook geweldig!

 3. melikebeauty

  Oh wauw ik wil heel graag iets van de Gwen Stefani van Urban Decay. Wat fijn dat je die hebt! Hij ziet er echt super mooi uit. Als je het zo per stuk rekent komt hij inderdaad zelfs heel voordelig uit. De kleurtjes zien er heel mooi uit, heel veelzijdig.

 4. irisgraaf

  Mooie prijs voor al deze kleurtjes, alle kleurtjes zien er ook erg goed uit en zo kan je makkelijk variëren. Ik heb nog nooit producten van Urban Decay gehad, ik ben wel nieuwsgierig!

 5. Pingback: Bobbi Brown Art Stick – Beauty45plus.nl

 6. Pingback: Bobbi Brown Shimmer Brick Rose - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.