Urban Decay 24/7 Glide on eye pencil Heartless

UD24eyepencil

Wat een mooie kleur, dat dacht ik toen ik dit oogpotlood van Urban Decay zag, de laatste tijd gebruik ik vaak roze tinten voor mijn oogmake-up en dit zou er mooi bij staan. Dit potlood is net gelanceerd in de nieuwe 2016 zomer collectie (wat ik toen nog niet wist) ik had al veel gelezen over de oogpotloden van Urban Decay en deze kleur gaf de doorslag.

Dit oogpotlood is zacht en de naam “Glide on” is niet overdreven, deze kleur is erg mooi in mijn ooghoeken als highlighter zonder een Barbie effect te creëren , het is roze maar niet overdreven roze, frosty pink is echt een goedgekozen naam van Urban Decay.

Als eyeliner tussen je wimpers komt deze kleur ook mooi tot zijn recht en veegvast is het zeker, bij het verwijderen van mijn oogmake-up blijft dit lijntje duidelijk zitten en heb ik echt een waterproof remover nodig. In mijn waterline is het niet echt een succes daar is de kleur te licht voor, maar als je een juist een open blik in je ogen wil dan is deze kleur goed te gebruiken.  Als highlighter net onder je wenkbrauw gebruik ik dit potlood niet, daar gebruik ik liever een oogschaduw voor. Urban Decay zegt ook nog eens dat je deze kleur op je wangen aan kunt brengen maar dat heb ik niet geprobeerd maar ik ga dit toch eens een keertje proberen.

Voordelen/ Pro’s:

 • Zacht en makkelijk aan te brengen
 • Blijft zeker 8 uur mooi zichtbaar
 • Mooie zachte kleur die niet Te roze is maar ook niet te flets
 • Potlood is makkelijk te herkennen door de roze buitenkant
 • Er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar

Nadelen/Con’s

 • De prijs € 20,40

Ik gebruik eigenlijk alleen maar zwart of bruin als oogpotlood maar doordat ik nu kennis gemaakt hebt met de kwaliteit van dit oogpotlood wil ik zeker nog eens een mooie kleur aanschaffen (Taupe of plum)

Ik heb dit oogpotlood gekocht bij Ic iParis XL

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Urban Decay 24/7 Glide on eye pencil Heartless

 1. jeapiebel

  Hoe je omschrijft maakt mij benieuwd naar je look met je potlood. Ik zal ook zelf vaker roze oogschaduw willen gebruiken. Ik vind roze toch een mooie kleur. Zeker als je weet hoe je ermee omgaat. Zacht en makkelijk aan te brengen dat klinkt goed.

 2. Babs

  Dat klinkt beter dan de potloden die ik in mijn ooghoeken probeer. Ik doe dat ook wel eens maar dan heb ik zo een glanzende witte vlek en dat ziet er zo raar uit… zo jammer dat het behoorlijk aan de prijs is anders had ik hem zeker gehaald!

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/Urban Decay Naked 3 24/7 Glide on Pencil

 4. Pingback: Marc Jacobs Highliner eye crayons - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.