Too Faced Melted Metal lipstick

      10 Reacties op Too Faced Melted Metal lipstick

Image-3

Alle kleuren van de Too Faced Melted metals lipsticks zijn trekken direct je aandacht als je naar het schap kijkt. In totaal zijn er 8 kleuren ik heb gekozen voor Dream House. Too faced zegt dat dit een lippenstift is in liquid vorm, dus vol van kleur maar toch vloeibaar. De lipstick bevat 12 ml. en heeft een fijne vaste sponsapplicator wat ik fijner vind dat een losse applicator, de lippenstift is goed dik en heeft een pigmentatie die ik nog niet eerder meegemaakt hebt in een liquid lippenstift. Ook niet onbelangrijk is de geur, deze is heel erg lekker, ik hou van lekker ruikende lipsticks.

IMG_8546

De kleur heeft zoals de naam al zegt een metallic glans en heeft geen glitter, een lipliner voor gebruik zou ik aanraden ik vind het dan net even mooier zitten. De kleur is vrij fel en ik heb ook weleens een andere lippenstift over de Melted Metal lipstick heen gedaan als ik ‘m net iets te fel vond.

Voordelen:

 • enorme pigmentatie 1 laagje is echt genoeg
 • de kleuren zijn echt anders dan andere lipsticks
 • droogt je lippen niet uit
 • sponsapplicator die vast zit aan de tube

Nadelen:

 • houdbaarheid, blijft 1 tot 2 uur goed zitten

Deze lipstick kost ca. 22,50

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Too Faced Melted Metal lipstick

 1. jeapiebel

  Lekker ruikende lipstick is ook aantrekkelijker dan stinkende lipstick. Dat het chemisch ruikt. Wat een mooie kleur lipstick is deze. Je kan je helemaal uitleven in Bali. 😉

 2. Babs

  Die kleur is mooi als je een lekker kleurtje hebt, spat er van af. Ja, een lekkere geur vind ik ook heel fijn bij een lipstick. Ik heb een paar lipsticks die ruiken niet bepaald lekker meer.. volgens mij zijn die ook lang over de datum..oeps.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja die geur van oude lippenstift is heel bijzonder,doet mij aan mijn oma denken, ik had als kind eens een lippenstift van haar gekregen. Duidelijk een oude!

 3. Hennie

  Wat leuk, een mede 40 plusser! (Mijn iPad zei: plasser, damn you auto correct). Ik ga je volgen. Er kunnen nooit genoeg goede 40plus blogs zijn.

  Die lipstick staat ook nog op mijn wishlist. Wat een lekker fel kleurtje heb je uitgekozen. I like!

  1. Yvonne Auteur bericht

   Haha, nou om eerlijk te zijn doen we dat allebei dus ben ik een mede plasser. Leuk dat je mijn blog gaat volgen 🙂

 4. Pingback: I Heart Makeup Lip Lava liquid lipstick - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.