Too Faced Grande Hotel Café

      13 Reacties op Too Faced Grande Hotel Café
Too Faced Grande Hotel Cafe

Too Faced Grande Hotel Café

Toen ik van de zomer de sneak peaks zag van Too Faced zag ik één set waar ik direct voor viel, in eerst instantie door de verpakking, ik geef het toe dat ik daar een zwak voor heb en ik ben gek op roze en mint.

Dus vriendinnetje in de USA weer ingeschakeld en zij plaatste een bestelling voor mij, vanaf half september lag deze al bij haar en hoewel ik vaak geen geduld heb had ik nu wijs besloten om nog even te wachten met het opsturen van deze holiday kit.

Zeg nu zelf deze Too Faced Grande Hotel Café holiday editie is toch iets om blij van te worden?! Nu maanden later heb ik deze set dus meegenomen naar huis nadat mijn vriendin het opgestuurd had naar mijn vakantieadres. En dan kom je thuis en begint december druk voor iedereen maar in ons gezin extra druk met veel verjaardagen, afspraken, etentjes enz.

Ik heb dus alleen nog maar gekeken en geswatched meer niet. Dit weekend ga ik er voor en wil ik elke dag één palette gebruiken.

Het eerste palette is de Peppermint Mocha en doet de naam eer aan want het ruikt heerlijk.  Mooie kleuren waarmee ik altijd wel iets kan. De twee donkerste zijn bij het swatchen wat chalky, even afwachten hoe deze blenden met een kwast. De blush heet Santa Baby en is pink behoorlijk pink ik zie mezelf in deze tijd van het jaar niet met deze voor mij behoorlijk fel roze de straat opgaan.

Too Faced Grande Hotel Cafe Peppermint mocha

Too Faced Grande Hotel Cafe

Eggnog Latte heeft meer neutrale kleuren met een grote uitzondering van de kleur Central Park die heel donker groen is niet echt mijn kleur. Peach Cobbler is de naam van de blush ook weer wat fel vind ik zo op het eerste gezicht.

Too Faced Eggnogg Latte 

Gingerbread Cookie is voor mij als make-up snuiver de lekkerste van de drie als het om de geur gaat, zo warm en Zen. Zoals je ziet heeft dit palette drie hele donkere kleuren, Maple Syrup, Cup of Joe en Black Coffee en vooral de laatste twee zijn ontzettend donker als ik dit al zal gebruiken heb ik zo weinig nodig dat je waarschijnlijk na 4 generaties nog niet ziet dat er iets van gebruikt is.

En dan als laatste nog een travel size 4,8 gr. Better than Sex mascara, veel over gehoord maar nog nooit gebruikt deze laat ik nog even dicht tot later in het nieuwe jaar.

Ik heb meerdere palettes van Too Faced en ben erg benieuwd hoe deze bevallen. Laat de kerst maar komen!

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Too Faced Grande Hotel Café

  1. Hennie

    Wat een plaatjes om te zien. Zowel de producten als de swatches. Kan me indenken dat je dit bestelde. Ik heb ALTIJD de eyeshadow base van TooFaced. Vind het echt de beste primer EVER. Fijne kerstdagen!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.