Too Faced Cat Eyes Eye shadow & liner

Too Faced Cats Eye

Too Faced Cat Eyes Eye shadow & liner

Vandaag wil ik deze beauty met jullie delen, Too Faced Cat Eyes Eye shadow & liner heb ik al even in mijn bezit en ik was ook niet vergeten dat ik deze een paar maanden geleden gekocht had, wat ik wel vergeten was waren de prachtige kleuren die dit palette bevat.

Ik ben al in het bezit van Too Faced Boudoir eyes, , deze gebruik ik deze hele week tijdens mijn make-up voor deze week waarover je hier weer meer kunt lezen.  Door het gebruik van de Too Faced oogschaduw werd ik weer enthousiast en dacht ik ga mijn andere palette er eens bij pakken en hoewel de buitenkant vrij bruin is was ik echt verrast toen ik bij het openen deze mooie kleurtjes tegenkwam dat was mij echt ontschoten.

Too Faced

 • Purrr – White beige met warme ondertoon
 • Tiger’s Eye – Medium brons met een koperkleurige ondertoon
 • Leopard – donker, warm bruin met goudglans deze is goed te gebruiken indien nat aangebracht als een eyeliner.
 • Meow – neutraal beige met een matte finish.
 • Pussy Cat – paars met een lavendel glans.
 • Jungle Love – Diep paars met fuchsia en violet , glanst en kan nat en droog worden gebruikt.
 • Kitten – lichte koele kleur roze met een satijn matte finish.
 • Kitty Glitter – Glimmend grijs
 • Panther – Donkere zwarte matte kleur die nat een droog kan worden gebruikt

tfswat

Wat ik erg leuk vind aan dit palette is dat je in 3 stappen, 3 looks kan maken. In het doosje zit voor het spiegeltje een Glamour Gide met deze 3 looks.

tfglamourgide

ik heb er het volste vertrouwen in dat Cat Eyes net zo goed bevalt als Boudoir Eyes, de kwaliteit en houdbaarheid is namelijk ontzettend goed. Een ander pluspunt is dat dit doosje een formaat heeft van 11 x 7 cm en ca. 75 gram weegt, ideaal om mee te nemen op reis.

Ik heb dit palette in het buitenland gekocht voor € 40,00.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Too Faced Cat Eyes Eye shadow & liner

 1. melikebeauty

  Ik vind dit er zo mooi uit zien! Too faced weet echt hoe een product er aantrekkelijk uit kan zien;) Hij lijkt mij ook nog eens heel erg goed. Ik moet dit maar eens even online gaan opzoeken;)

 2. jeapiebel

  Dit is een palette waar ik denk dat hij mooi is. Maar ik ben ook fan van veel palette van Too Faced. Ik heb er een paar op het oog. De roze kleur daar ben ik ook zo dol op!

 3. Babs

  Ik ben dol paars tinten, die staan ook mooi bij mij. Het palet is prachtig, ook die afbeelding die erin zit. en die namen! ik heb een Kitten op mijn ooglid, Meow! Geweldig!

 4. Pingback: Mijn make-up voor deze week - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.