Too Faced Boudoir Eyes

      9 Reacties op Too Faced Boudoir Eyes
 onbekend
Soft & sexy eye shadow collection, 3 steps, 3 looks, 3 minutes dat is wat op de verpakking staat van deze palette van Too Faced.
Dit palette had in al eens online gezien en leek mij erg mooi, toen ik bij Sephora was en het met eigen ogen zag was ik verkocht, de kleuren zijn net zo mooi als ik dacht, lekker zomers en helemaal in de trend van 2016.
Dit palette bestaat uit 9 kleuren, 3 basis kleuren die meer inhoud hebben ( 2 gr.) dan de overige 6 kleurtjes (0,9 gr). Too Faced heeft een kaartje  voor het spiegeltje gedaan met 3 looks, dag, klassiek en fashion, dit staat ook aangegeven in het doosje zelf van links naar rechts en van boven naar beneden dus je hoeft niet te zoeken naar de kleuren.
Alles looks beginnen met 1 van de grote oogschaduws dat vind ik erg fijn want juist deze kleuren gaan altijd erg snel op.
onbekend-1
Hier heb ik de kleine oogschaduws geswatched op mijn arm, van links naar rechts:
Fuzzy Handcuffs
Sugar Walls
Lap Dance
Voulez-Vouz
Garter Belt
French Tickler
De houdbaarheid is goed na het swatchen ging ik de zee in en deze was behoorlijk onstuimig. Na 10 minuten kwam ik uit de zee en wat zie ik toch mijn verbazing….de swatchen zaten nog gewoon op mijn arm! Daarna kon ik ze met 1 veeg weghalen.Voordelen:
Klein en compact doosje
Metalen verpakking kan dus tegen een stootje
Mooie frisse lente/zomer kleuren
Spiegeltje in het dekseltje

Nadelen:
De prijs, het is zeker niet goedkoop

Al met al ben ik zeer tevreden met deze aankoop.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Too Faced Boudoir Eyes

 1. Babs

  Wat heerlijk…de zee en zon? Het is hier berekoud momenteel. Toch bijzonder dat het na een duik er nog op zit, en ik heb geen idee wat het kost… maar de swatches zien er wel mooi uit!

 2. sunny mama

  Dat heb ik op nog geen enkele beautyblog gezien, dat swatches gestest werden in de zee! Erg leuk bedacht en een goeie test om te kijken in hoeverre alles waterproof is. 😉

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja, best wel apart he. Maar ik beb het tijdens mijn vakantie gekocht en wilde dit palette graag testen.

 3. jeapiebel

  Ik dacht al wat een mooie achtergrond gebruik je. Gewoon van de zee…ja hoor doe maar. 😉 Ik denk dat ik zal ook verliefd op dit palette worden, wat een prachtige kleur. Ik vind heel veel palette van Too Face beeldig. Ze zijn niet goedkoop idd.

 4. Pingback: Too Faced Cat Eyes Eye shadow & liner - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.