Tony Chocolonely Limited edition

      17 Reacties op Tony Chocolonely Limited edition
Tony Chocolonely Cola

Tony Chocolonely Cola

Ja hoor je zit echt goed, geen beauty vandaag maar chocola. Welke vrouw is er niet dol op.

Tony, I love Tony Chocolonely met Karamel en zeezout daar kun je me wakker voor maken. Nu zag ik deze liggen Melk chocolade met Cola, ik ben helemaal geen cola drinker en toch moest ik deze meenemen. Tony heeft heel veel smaken de één nog gekker dan de ander en nee ik probeer ze niet allemaal hoor.

Maar nu deze cola reep, Na ruim een week dacht ik dat het er maar eens van moest komen om het te proberen.

Tony Chocolonely Cola

Tony Chocolonely Cola

Voor mij is het een tegenvaller, komt het omdat ik niet vaak of veel cola drink? Nee ik moest echt denken aan die colafles snoepjes die je vroeger had, met zo’n vreemde na smaak. Er zullen best mensen zijn die denken YUM daar hou ik van, nou dan is dit de reep voor jou.

Tony Chocolonely Cola

Tony Chocolonely Cola

Als ik een keer heerlijke chocola wil kies ik weer voor de Karamel zeezout versie.

Wat is jou favoriete Tony Chocolonely smaak?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

17 reacties op “Tony Chocolonely Limited edition

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.