Tarte Party Perfect

      8 Reacties op Tarte Party Perfect
Tarte Party Perfect

Tarte Party Perfect

Vandaag laat ik je weer een leuk setje zien die ik tijdens de Black Friday sale gekocht hebt bij Ulta. Tarte Party Perfect bestaat uit een Celebrated Amazonian clay 12 hours blush, Gifted amazonian clay smart mascara en een Pure lippie lingeri matte tint. Voor deze set betaalde ik ca € 20,25 een leuke prijs om verschillende Tarte producten te proberen.

Tarte Party Perfect blush

Tarte Party Perfect

Deze blush is long wearing en zou dus 12 uur mooi zichtbaar moeten blijven op de huid. De kleur celebrated is een mooie neutrale matte kleur. De blush is gemaakt van een samenstelling van Amazonian klei uit de oevers van de Amazone. De kleur is zo zacht dat deze bijna niet te zien is bij het swatchen op mijn hand. Makkelijk vind ik dat de blush een spiegeltje heeft.

Tarte Party Perfect mascara

Tarte Party Perfect

Deze Amazonian clay smart mascara zorgt dat de wimpers hydratatie krijgen en zo gezonder, sterker en volume krijgen, Ik wil deze mascara nu eigenlijk direct proberen maar ik laat deze nog even helemaal dicht, te veel mascara’s in omloop op dit moment.

Tarte Party Perfect

Tarte Party Perfect

Als laatste een matte lippie lingerie die hoewel mat ontzettend hydraterend en zacht is, ik hou van dit gevoel op mijn lippen, lekker creamy. De kleur Dusty rose is ook een kleur die altijd goed is.

Samen met de Tarte Palette Play Eye and Cheek een hele leuke kennismaking met het merk Tarte via een Black Friday aanbieding. Helaas is Tarte niet in Nederland te koop maar dat maakt het voor mij dan ook zo leuk om dit via via of in een vakantie te kunnen kopen.

Inhoud Celebrated Amazonian clay blush 5,6 gram. Pure Lippies Lingerie matte tint is 3 gram en full size. De Gifted mascara heeft een inhoud van 5 ml.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Tarte Party Perfect

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.