Tarte Palette Play Eye and Cheek

      13 Reacties op Tarte Palette Play Eye and Cheek
Tarte Palette Play Eye and Cheek

Tarte Palette Play Eye and Cheek

Eén van mijn Black Friday aanwinsten in de USA is deze Tarte Palette Play Eye and Cheek. Voor maar $12 kocht ik deze palette bij Ulta een heerlijk grote Beauty store waar ze behalve heel, heel veel merken make-up ook veel haar producten verkopen. Je kunt mij daar  wel een paar uur loslaten er is zoveel te zien en te ontdekken qua merken die wij hier niet hebben.

Tarte is een heel interessant merk dat bekend staat om haar Eco-chique beauty producten die allemaal Cruelty free zijn en sommige producten zoals deze palette zijn ook Vegan.

 

Tarte Palette Play Eye and Cheek

Dit is één van mijn eerste Nars producten en tot nu toe valt dit niet tegen. Het doosje is mooi compact en  stevig en heeft een leuke opdruk “Live in Color” op de bovenkant staan. Het doosje, met spiegel is nog geen 3 x 3 cm en is 1 cm hoog en bevat behalve de vier kleuren oogschaduw ook een blush. Alles producten zijn vervaardigd van Amazonian CLay iets wat je bij meer producten van Tarte terug vindt.

All of our products are formulated without parabens, mineral oil, phthalates, sodium lauryl sulfate, triclosan, synthetic fragrances and gluten.

Tarte Palette Play Double Duty

Tarte Palette Play Eye and Cheek

Hier swatches van de kleuren: All star, Hero, Hustle and Eye spy. De tweede (Hero) en vierde (Eye spy) kleur zijn mat. All star heeft ene licht shimmer en Hustle net iets meer shimmer. De oogschaduw is goed en makkelijk te blenden en heeft een hele goede pigmentatie

Een mooi mini palette met een hele goede kwaliteit oogschaduw die na 12 uur nog mooi van kleur was en op zijn plek zat. De blush waarvan ik even dacht dat die voor mij iets te oranje was is eveneens van een goede kwaliteit. Een toppertje voor een klein prijsje in een mooi compact doosje. Ik zou zeggen haal Tarte maar naar Nederland!

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Tarte Palette Play Eye and Cheek

 1. ikhouvanbeautynl

  Heel mooi palette en wat een goede prijs heb je ervoor betaald! Ik wilde dat tarte ook hier te verkrijgen is, vind dat ze vaak mooie palettes hebben.

 2. Hennie

  Ik had ooit de mazzel om eens een Tarte palette te winnen. Ben er nog elke dag blij mee, want het is een prachtig merk. Oh, wat ben ik heerlijk gezond jaloers op jouw mooie reis met nog mooiere shopsessies. Werd je af en toe niet helemaal gek?

  1. Yvonne Auteur bericht

   Nou en of, al die mooie merken waarvan je alles wel zou willen hebben. Ik heb flink geshopt maar ik heb ook veel moeten laten liggen.

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/Tarte Party Perfect black friday aanbieding

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.