Styletone Beautybox juni 2016

      9 Reacties op Styletone Beautybox juni 2016
beautybox

Styletone

Vandaag weer een leuke verrassing op de deurmat, de Styletone beautybox van juni. Dit is mijn derde box en ik was weer erg benieuwd wat de beautybox deze maand bevat.

Pink Glow highlighter Peony

  Pink Glow highlighter Peony

Als eerste een Vegan highlighter in de kleur rose gold. Het doet mij eerder denken aan een lipgloss dan een highlighter op het eerste gezicht. Deze gelachtige stick is makkelijk aan te brengen of je wangen en smeer je dan zachtjes uit met je ringvinger. Het ruikt aangenaam en ik ga deze Highlighter zeker uitproberen. Leuk product in een leuke frisse verpakking.  € 20,95

Body scrubber

Styletone

Een Exfoliating body scrubber met een katoenen basis met nylon lussen en een sojabasis schuim binnen in de scrubber voor een goede grip. De spons heeft verschillende structuren voor een milde en een zachte exfoliatie. Wat ik bijzonder vind aan dit product is het labeltje waarop staat It’s me time als je dit niet meer kunt lezen is het tijd om je spons te vervangen. Clever! Daily concepts geeft aan dit product eerst op je droge huid te gebruiken en dan weer in de douche op een natte huid met of zonder een scrub. Ook dit product ziet er veelbelovend uit en met een verkoopprijs van € 6,00 is het ook nog eens goed geprijsd.

Styletone

Note cosmetics

Note Cosmetics

Note Cosmetics

Note cosmetics is een Turks merk die hun producten over het algemeen buiten Europa verkopen, ik heb nog niet eerder iets over dit merk gelezen. Note Cosmetics in groots in de Emiraten omdat dit merk goed tegen de warmte kan en de kleuren goed te dragen zijn op verschillende huidskleuren. Ik heb de kleur Juicy Nectar ontvangen een warme peachy kleur die ik niet snel zelf zou kopen, dus leuk om te proberen. Deze lippenstift heeft een heerlijke vanille geur en bevat Argan olie en cacaoboter. Het voelt aan als een balsem dat is fijn voor de zomerperiode. € 9,90 en parabeen,cruelty free.

Glow

Glow

Glow for a cause, mooi concept want van elke aankoop gaat er 5% naar een non-profit organisatie. Dit potje oogt als een lip balm/scrub maar is een natuurlijk solide parfum zonder alcohol. Het heeft een zachte friszoete geur en is makkelijk aan te brengen achter je oor of in je ellebogen of knieholtes. Leuk product is stop dit direct in mijn tas, zo kan ik halverwege de dag altijd een subtiele geur aanbrengen. Ik ben benieuwd hoe lang het luchtje blijft hangen. € 12,95

MannaKadar

MannaKadar

Opnieuw een product van Manna Kada, een oogschaduw, blush en highlighter in één. De kleur Fantasy is een mooie warme rose gold. De structuur is heel fijn en zacht en ik denk dat dit inderdaad zeer mooi zal zijn als blush of highlighter. Leuk dat dit product in deze beautybox zit, ik ontdek steeds meer blush/highlighter producten waar ik tot een paar jaar geleden niet veel van moest weten. € 17,95.

Wederom een leuke Styletone Beautybox deze maand. Leuk en goed genoeg om mijn abonnement 3 maanden te verlengen. Deze box heeft een waarde van 67,75. Ik betaal ca € 11,70 per maand inclusief verzendkosten.

Styletone maart review

Styletone mei review

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Styletone Beautybox juni 2016

  1. YuStSoMe

    Ik ben erg blij met deze box. En ja de lipstick is een plaatje, past mooi bij iedereen denk ik. Ik kreeg een andere tint trouwens. En de parfum zit ook al in mijn tas! 🙂

  2. jeapiebel

    Zeker super slim: It’s me time en als je dit niet meer kunt lezen is het tijd om je spons te vervangen. Het concept van elke aankoop dat er 5% naar een non-profit organisatie gaat is ook leuk. Mooie inhoud!

  3. Babs

    De exfoliating body scrubber vind ik leuk, en handig dat je kan zien wanneer deze aan vervanging toe is… zoiets zou ik zo willen hebben, leuk!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.