Styletone Beautybox mei 2016

      15 Reacties op Styletone Beautybox mei 2016

Styletonemei

Wat een fijne verrassing in het toch als je thuis komt en je ziet een brievenbuspakje op de deurmat liggen. Dit is mijn 2e Styletone beautybox, vorige maand was ik erg tevreden was met de inhoud is het toch wel spannend of het de 2e keer ook zo zou zijn.

Lekker in een potje

Lekker in een potje is een Vegan lipscrub gemaakt in Nederland, deze lipscrub komt in een leuk tinnen blikje, ik heb Strawberry & Lemon ontvangen en deze ruikt heerlijk fris. Nu heb ik op dit moment al twee scrubs in gebruik namelijk de lipscrub van Lush ( te lekker! ) en een lipscrub van Kiko, Lekker in een potje geef ik aan iemand die vegan is, zij zal hier vast blij mee zijn.

styletonemeiblush29 Cosmetics, vorige maand heb ik voor het eerst kennis gemaakt met dit merk toen zat er een Cream Powder Foundation in de Stylebox en deze maand een Crush grape seed age protecting blush. Een hele mond vol zeg, ik heb de kleur Berries ontvangen deze blush is mooi van kleur en ik ga deze zeker gebruiken, volgens 29 Cosmetics is dit de meest veilige kleur en zeer geschikt voor een lichte tot gebruinde huid. Dat stukje age protecting is altijd welkom in make-up.

styletonemeieye

Emite is een Zweeds merk waar ik niet bekend mee ben, een eyelid base is altijd welkom en ik kan niet wachten om deze te gaan proberen. Ik heb de base geprobeerd te swatchten maar de kleur matcht zo goed op mijn had dat deze bijna niet te zien is. In het bijgeleverde boekje van Styletone staat geschreven dat deze eyelid base ook goed te gebruiken is als concealer en op de fijne lijntjes rond de mond, ik zeg snel proberen!

styletonemeilipsw

styletonemeilip

 

 

 

Een lip locked priming gloss stain van Manna Kadar met vitamine E, A en bessen extract. Deze primer en gloss in één, in de kleur Lucky ziet er goed uit, ik ben wel benieuwd hoe deze draagt, op mijn hand trekt het namelijk snel in en dan vond ik niet zo mooi, hopen dus dat dit op mijn lippen niet zo snel indroogt en het echt een Gloss blijft.

styletonemeibrush

Als laatste een kwast van Marsk, ik heb geen kwasten van dit merk, in mijn Stylebox zit een oogschaduw kwast en hier ben ik altijd blij mee. Ik ben benieuwd of ik dit houten kwastje fijn vind werken.

Wederom een hele leuke box van Styletone met een totaal van € 102,85 voor maar € 12,50.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

15 reacties op “Styletone Beautybox mei 2016

 1. jeapiebel

  Hoe vaker ik dit box tegenkom en hoe dichterbij het gevoel van hebberigheid dat ik ook een abonnement wil nemen van de box. De inhoud is erg aantrekkelijk, zeker voor die prijs. Unboxing van een verrassingspakket daar ben ik ook dol op.

 2. Elles

  Dat noem ik nou flinke korting, haha! Ik moet zeggen dat ik deze merken nog niet goed ken, maar ik vind ze er wel goed uitzien!
  Liefs,
  Elles

 3. Babs

  Ik zie een paar heel leuke producten! De eyelid base primer, daar ben ik reuze benieuwd naar. Ook of deze fijne lijntjes opvult. Handig, zo een box die gewoon door de brievenbus kan!

 4. Quinty

  Wauw wat een hoge waarde voor zo’n laag prijsje. Er zitten veel mooie producten in zeg. Ik vind die lipscrub er goed uit zien. Ik zoek er nog eentje, ik heb zoveel velletjes op mijn lippen haha

 5. Pingback: Styletone Beautybox juni 2016 - Beauty45plus.nl

 6. Pingback: Styletone Beauty box juni 2016 - Beauty45plus.nl

 7. Pingback: Styletone Beauty box juli 2016 - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.