Styletone beauty box augustus 2016

      11 Reacties op Styletone beauty box augustus 2016

Styletone Beauty box Paese

Afgelopen vrijdag lag de Styletone Beauty box augustus 2016 weer op de deurmat. Zoals elke maar was ik weer benieuwd wat ik deze maand kon verwachten. is het een box die op en top de zomer laat zien?  Geen super zomerse producten gelukkig want dat zou niet echt passen, oké het is hoogzomer op de kalender maar verder merken we daar niet veel van.

Cosmetic Glove van Ecoco

Styletone Beauty box Glove

Dit is wat als eerste mijn aandacht trok toen ik de beauty box opende. Make-up verwijderen met water dat is makkelijk. Ik stond laatst nog bij Sephora met de make-up eraser in mijn hand maar heb toch iets geheel anders gekocht gelukkig. Alleen met water je make-up verwijderen…..ik weet het niet ik vind het belangrijk om een goede reiniging te gebruiken omdat dit tevens een stukje verzorging van je huid is. Maar ik ga het proberen met alleen deze Glove en water. To be continued.

 

Tinted Lip Butter van Ellovi (Vegan)

Styletone Augustus Elovi

Styletone Augustus Elovi

Ziet er leuk uit in de platte ovale vorm. Een product wat ook geschikt is voor Vegans het bevat o.a. Zonnebloem, macadamia en kokos oliën.

Bronzer & Highlighter duo van Mannakadar

Styletone Augustus Bronzer and Highlighter

Styletone Augustus Bronzer and Highlighter

Ik herkende de kleur direct en dacht dat echt even dat er een foutje gemaakt was. Maar gelukkig was dit niet zo en ik ben meer dan verrast door deze mooie bronzen & Highlighter, de swatch is echt heel erg mooi en als het op mijn gezicht net zo overkomt dan is dit een toppertje.

 

Rosy Cheeks van Seraphine (Vegan)

Styletone Augustus Rosy Cheeks

De verpakking en kleur van deze lip & cheek gel is heel leuk ik hou wel van frisse verpakkingen (die overigens met soja inkt bedrukt is). Dit product is 95% naturel en dat merk ik direct bij het swatchen het is echt een lip & cheek Stain, het is dikker dan een gel maar wat een kleur.

Als je krootjes/bietjes schoonmaakt krijg je van die hele rode handen en hoeveel je ook wast je krijgt het er niet af, nou dit is net zo. Zelfs na het wassen met zeep en water is mijn vinger en mijn hand nog rozerood. No way dat ik dit ooit op mijn wangen zal doen tenzij ik auditie moet doen voor Pipo de clown.

Brow setter van Paese

Styletone Beauty box Glove

Styletone Beauty box Paese

Geen poeder maar een creamy goedje zoals je op de foto goed kunt zien. Ik gebruik graag wenkbrauw poeder maar wil ook wel wat stevigheid dus deze brow setter in lichtbruin wil ik graag proberen en ik hoop uiteraard dat mijn wenkbrauwen behalve kleur ook netjes in model blijven.

Een leuke beauty box Van Styletone weer deze maand. De totale waarde is 63,85 en ik betaal maar een fractie van de prijs.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Styletone beauty box augustus 2016

  1. Hennie

    De Rosy Cheeks was ook echt niet aan mij besteed. Snel vergeten. Voor de rest vond ik het een prima box. De Brow Setter ontving ik gelukkig ook in de goede kleur, dat is wel een toppertje!

  2. hillybillybeauty

    Jij hebt ook al de juiste kleur brow setter, top! Ik heb grijs, hahaha. Ik vond die rosy cheeks er leuk uitzien, maar na jouw post ga ik hem toch niet gebruiken. Als het er zo moeilijk af gaat lijkt het mij ietwat tricky.

  3. Pingback: www.beauty45plus.nl/STyletone Beautybox september 2016

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.