Styletone Beauty Box november 2016

      21 Reacties op Styletone Beauty Box november 2016
Styletone Beauty Box november 2016

Styletone Beauty Box november

 

De Styletone van de maand november is weer binnen, bij het openmaken werd ik blij verrast door de kleuren van deze box en ik zag Coconut.

Kijk je mee wat er in de box zit en wat mijn eerste indruk is?

Styletone Beauty Box november

Styletone Beauty Box november

Ziaja coconut hand cream, een Vegan handcrème ik merk direct dat dit niet mijn aan mijn verwachting voldoet wat betreft het intrekken en het gevoel wat het achterlaat en ook de geur is niet de kokokgeur waar ik van hou. Maar ik weer al een liefhebber dus deze handcreme geef ik weg. €2,49

Cailyn Mummy whipping bubble cleansing mask een hele mond vol, ik ga dit masker zeker proberen want het ziet er veel belovend uit. €9,95

Styletone Beauty Box november

Styletone Beauty Box november

Meeki Beautylab een nagellak waarvan ik heel even dacht dat het een liquid lipstick was, de kleur komt hier niet goed uit. Chantarelle is een mooi mauve achtige kleur die ik zeker wel zo kunnen dragen. € 9,95

Styletone Beauty Box november

Lord & Berry lippencil, een november nude dat heel makkelijk aan te brengen is. Nou nee dus het is een hard lippotlood die helemaal niet prettig om aan te brengen is. Ik heb het eerste laagje verwijderd in de hoop dat het dan wat zachter werd maar nee, helaas. €16,95

Styletone Beauty Box november

Als laatste een lipstick van Tini Beauty €17,95. Laat ik hiermee beginnen, je weet wat geuren met je kunnen doen, herinneringen van vroeger zomaar ineens op laten poppen. Nou deze lipstick deed mij denken aan een oude buurvrouw die mooie make-up gebruikte. Ik was een kind, jong ik denk een  jaar of 7 a 8, bij het ruiken aan deze lippenstift stond ik ineens bij die buurvrouw in huis. Zo ruikt hele oude lippenstift ik heb het jaren niet zo sterk geroken als nu. in één woord verschrikkelijk en dan niet alleen de geur maar ook hoe deze aanvoelt op mijn lippen. En dan denk ik ook direct even aan mijn Essence lippenstift in de kleur 02 Rainy days, voor maar een paar euro te koop en die zoveel beter aanvoelt en nog lekker ruikt ook.

Qua kleur en wat ik op het eerste gezicht zag was ik heel blij met deze november editie, Helaas kan ik nu al zeggen dat 3 producten niet door mij gebruikt gaan worden. Ik hoop dat het masker goed aanvoelt en de nagellak ook langer dan 5 dagen blijft zitten. Een pluspunt is dat alle producten met uitzondering van Lord & Berry’s lippencil Vegan zijn. De totale waarde is €56,34 en via Styletone betaal je €12,50 of minder afhankelijk van je abonnement.

Styletone beautybox oktober

Styletone beautybox september

Styletone beautybox augustus

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

21 reacties op “Styletone Beauty Box november 2016

 1. YuStSoMe

  Ik las al dat veel dames teleurgesteld zijn in deze box, ai…
  ik moet zeggen dat ik blij ben met de nagellak. De lipstick wil ik ook nog dragen en verder gok ik op het masker!

 2. Babs

  De geur van oude lipstick, nee, niet fijn.De ene keer is zo een box wel leuk, de andere keer denk ik.. zonde eigenlijk. De kleur van de lipstick is wel mooi zo te zien.
  Het masker is wel interessant, benieuwd wat je daar van vindt!

 3. Hennie

  Ik vind de lipstick erg mooi maar hij is nogal droog op mijn lippen. Het potlood doet het bij mij wel goed. Het masker ben ik erg benieuwd naar. Leuk dat smaken dan zo kunnen verschillen, want ik vind het een leuke en lekker basic inhoud.

 4. aileenjessicaout

  Super balen dat je niet alles kan gebruiken. Ik ben jarenlang lid geweest van dit soort boxen en het is geweldig om het iedere maand te krijgen maar je hebt na een tijdje zoveel dat je niet gebruikt…. Dat is eigenlijk best zonde. Hopelijk heb je genoeg mensen om je heen die wel de producten gebruiken.

 5. beautytag

  Whahaha ik ruik ook overal aan. Mijn man zegt wel eens voor de grap dat ik in een vorig leven een hond was. Wat jammer dat je niet tevreden bent over 3 van de 4 producten. Ik ben ook erg benieuwd naar het masker!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.