Soap & Glory Sugar Crush Body Buttercream

 

Sugar Crush body buttercream

Soap & Glory Sugar Crush Body Buttercream

Soap & Glory heeft een uitstraling die ik ontzettend leuk vind, de verpakking ligt helemaal in mijn straatje. Hoe leuk was het om tijdens mijn vakantie Soap & Glory Bath & body producten in real life te zien in Sephora.

Mijn oog viel op Soap & Glory Sugar Crush Body Buttercream, dat klinkt lekker want ik hou van zoete geurtjes ik heb aan een sample geroken en de geur beviel mij wel. Van deze  Sugar crush lijn van Soap & Glory zijn nog meer producten te verkrijgen zoals een body wash en een body lotion. Helaas heb ik die niet kunnen kopen want de koffers zaten echt aan het maximum gewicht ( zo jammer! ) Het is uiteindelijk alleen de body buttercream geworden.

Sugar Crush body buttercream

Soap & Glory Sugar Crush Body Buttercream

Ik heb deze Soap & Glory Sugar Crush Body Buttercream nu een week in gebruik en het is een fijne body butter die na het douchen goed en snel intrekt, iets wat ik erg belangrijk vind. De geur is minder zoet dan ik gehoopt had maar het staat ook aangegeven op de pot “Sweet Lime” en lime in nu eenmaal niet zoet dat snap ik ook wel, nu weet je ook gelijk dat ik geen uren nadenk of ik iets wil kopen of niet, zo kan het dus gebeuren dat ik iets koop wat misschien niet helemaal mijn ding is, maar dat kan ook wel weer verrassend zijn. Voor mij is deze buttercream met sweet lime een reden om het in de ochtend te gebruiken want voor de avond vind ik de geur te verfrissend.

Heb jij al kennis gemaakt met Soap & Glory, het is een Engels merk en bestaat al sinds 2006 maar is nog niet bij ons in de winkelstraat te vinden. Dat is jammer want waarom wel in de USA en niet in Nederland. Behalve bath & body producten heeft Soap & Glory ook make-up en huidverzorging in het assortiment. Ik vind dit merk de moeite waard om ook die producten eens te proberen. Dus als je naar Engeland gaat…

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Soap & Glory Sugar Crush Body Buttercream

 1. jeapiebel

  Dit lijkt mij een heerlijk spul. Ik had mijn man gevraagd toen hij in Engeland wa,s maar hij heeft er helemaal geen verstand van. Ik ga binnenkort naar Thailand en daar verkopen ze hem ook. Dus dan scoor ik hem en kijk ik hoe lekker hij echt is. Leuke verpakking ook nog. 🙂

  1. Yvonne Auteur bericht

   Wat jammer, volgende keer veel foto’s sturen van de producten en een foto van Boots. Jeapiebel, in Thailand kun je goed beautyshoppen heb ik gehoord.

 2. YuStSoMe

  Oooh koh het ziet er ook nog leuk uit. Heerlijk zo’n flinke pot in de badkamer. Nee je hebt gelijk om dit in de ochtend te smeren, anders lig je klaarwakker in je bed door alle frissigheid.
  Ik ken het niet… Lijkt me super..

 3. lveening

  Ik ben een grote fan van Soap & Glory. Maar dan met name de make up. De body lotions en douchegels vind ik vaak niet echt lekker ruiken. Ze hebben ook veel gezicht reiniging, die wil ik graag de volgende keer meenemen uit London. -x-

 4. melikebeauty

  Ik heb het merk al wel eens voorbij zien komen. Het ziet er alleen al zo leuk uit! Echt jammer inderdaad dat het hier niet verkrijgbaar is! Zou het echtwel een keer willen proberen;)

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.