Soap & Glory Sexy Mother Pucker

      9 Reacties op Soap & Glory Sexy Mother Pucker
Soap & Glory Sexy Mother Pucker

Soap & Glory Sexy Mother Pucker

Vollere lippen zonder lip injecties dat is leuk om eens te proberen, er zijn vreemde gadgets te koop maar daar krijg je volgens mij alleen maar extra rimpels van.

Soap & Glory heeft heel veel “leuke” producten in hun assortiment en alleen de naam Sexy Mother Pucker vind ik al geweldig. De verpakking is super, doet me denken aan Benefit en The Balm. Ik heb de transparante Lip Shine zodat ik dit product ook over mijn lipsticks kan gebruiken zonder dat het de kleur veranderd.

Soap & Glory Sexy Mother Pucker

Soap & Glory Sexy Mother Pucker

De tube is stevig en heeft een harde plastic applicator wat ik zelf prettig vind om aan te brengen. Je voelt duidelijk waar je het product op je lippen aanbrengt en je kunt het dan ook makkelijk zonder spiegel aanbrengen.

Er zit een geur aan deze Plumper die me doet denken aan chocola, nu ben ik dol op sommige soorten chocola maar de geur van chocola doet me dan weer niets. Wat ik duidelijk wil maken is dat het geen naar chemisch geurtje is. Verder komt er een mint smaak of geur naar voren ik denk dat juist het plumping effect geeft.

Soap & Glory Sexy Mother Pucker

Soap & Glory Sexy Mother Pucker

En dan het effect en het gevoel, in eerste instantie prikt of steekt het niet maar na een aantal seconden voel je echt iets gebeuren. Het zijn geen gemene steek of prikjes maar het voelt wel raar. Na een aantal seconden of is het een minuut wil ik echt mijn lippen tuiten want je voelt echt iets gebeuren en mijn hersenen reageren door te tuiten. Het is echt ontzettend grappig en je ziet ook echt wat (of wil ik dat?)

Mijn voorkeur heeft het om eerst een lip product op te doen en daarna deze gloss er overheen te doen. Het prikken is dan ietsje minder maar er gebeurt wel iets.

Zonder Sexy Mother Pucker

lips-1

Met Sexy Mother Pucker

lips

 

De Soap & Glory Sexy Mother Pucker Extreme Plump is te koop bij Boots in Engeland voor £ 10,00 en heeft een inhoud van 10 ml.

Voor en na foto’s zijn gewist (foutje) maar zal ik er later deze week plaatsen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

9 reacties op “Soap & Glory Sexy Mother Pucker

  1. melikebeauty

    Haha over productnamen gesproken, deze vind ik ook echt geniaal! Ik heb ook een product die zou plumpen en eerst prikt. Volgens mij raken je lippen gewoon een beetje geirriteerd waardoor ze opzwellen;) Toch hou ik wel van het effect.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.