Skins cosmetics discovery box

      18 Reacties op Skins cosmetics discovery box
Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

Bij de Skins cosmetics counter in de Bijenkorf kocht ik deze discovery box, ik heb gekozen voor deze op de vrouwgerichte box want zij hebben nu zelfs een discovery box gericht op de man.

Deze box is gevuld met travel sizes, om nieuwe favorieten te proberen en classics te leren kennen want eerlijk is eerlijk ik ken niet al deze merken.

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

Deze editie bevat een kaars van cult merk Diptyque ik heb hier nog nooit van gehoord dit kaarsje van 35 gram ruikt goed maar ik heb de kaars nog niet aangestoken dus kijken hoe deze brandt en geurt.

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

Patyka’s Huile Absolue, ook wel ‘the little black dress van de huidverzorging’ genoemd dit is een serum voor huid, lichaam en haar. Apart luchtje maar niet onaardig ik moet even bedenken waar ik het voor ga gebruiken want het flesje is (denk ik) 15 ml dus niet al teveel inhoud. Maar wel interessant.

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

Een shampoo van Christophe Robin’s wie kent hem niet? (ik). Een natuurlijke shampoo met de voordelen van cactusvijg zaadolie om het haar te voeden en te laten glanzen. De Regenerating Shampoo with Prickly Pear Oil reinigt en voedt het haar van wortel tot punt. Het verzacht de haarvezels en herstelt glans terwijl cactusvijg zaadolie -een zeldzame ingrediënt- krachtige en herstellende antioxidanten bevat. De geur kan ik niet goed thuisbrengen maar doet me denken aan de Bali. Dit flesje bevat 75 ml en is mooi voor op reis.

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

Herstel en bescherm de huid met Susanne Kaufmann’s must-have masker. Het vochtinbrengende masker verwent de huid en zorgt voor intensieve hydratatie. Bijenwas en hazelnootolie voeden de huid rijkelijk en langdurig. Tarwekiemolie bevordert de huidstofwisseling en heeft weefselverstevigende eigenschappen. Het extract van driekleurige viooltjes heeft een verzachtend en kalmerend effect. Intensive hydratatie daar hou ik van. De structuur lijkt op het eerst oog een beetje op een wax maar het is zachter. De inhoud van dit potje is 15 ml.

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

en Coola Suncare voor de noodzakelijke SPF-bescherming. Met 7 ml is dit een kleine tube. De geur van komkommer is lekker fris en ik ben benieuwd hoe deze smeert en aanvoelt als het warm is. Dit kleine tubetje gaat mee naar de zon straks.

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

De neus wordt ook volop verwend met de befaamde, universele Aqua universalis van Maison Francis Kurkdjian Is dit een parfum of een roomspray, dit heb ik op de site gevonden;

Een universeel water, voor alles en iedereen: voor alle dingen, iedere dag. Een geur die een olfactieve connectie maakt tussen huid en stof; tussen lakens en lucht; tussen groot en klein; tussen man en vrouw. Het Water past overal, completeert en versterkt de omgeving. Een delicate geur, een huisparfum, parfum voor linnengoed en zelfs voor kleding.

De inhoud is 5 ml dus erg klein maar ruikt subtiel en zacht, heerlijk!

Skins Cosmetics Discovery box

Skins Cosmetics Discovery box

Keiko Mecheri parfum 10 ml. Een ontzettend zware geur die je direct ruikt bij het openen van de discovery box. Een weelderige combinatie van Keiko Mecheri’s meest glamoureuze noten, de zeldzaamste bloemen van de Franse Rivièra en de gypsy geest van Saint-Tropez. Siciliaanse citroen, Petitgrain, mandarijn, bloemenakkoorden, aromatische noten, ambernoten, witte muskus. Ik denk dat je hier echt ontzettend weinig van nodig hebt en de geur lang blijft hangen.

Een leuke box met allemaal nieuwe merken. Merken die ik normaal gesproken niet zou kopen omdat ik deze over het algemeen niet ken maar ook nog eens flink aan de prijs zijn. Door deze box met allerlei producten is het een leuke manier om kennis te maken. Skins verkoopt ook allerlei samples kits op de site. Ik heb de Skins Cosmetics discovery box gekocht bij de Bijenkorf voor € 29,00

Ken jij één of meerdere van deze merken?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

18 reacties op “Skins cosmetics discovery box

 1. melikebeauty

  Ik had dit al even voorbij zien komen op Facebook geloof ik. Inderdaad echt hele mooie producten om eens te proberen en toch niet meteen de volle prijs te betalen. Zo’n box wil ook nog eens proberen;)

 2. Babs

  Dat valt enorm mee qua prijs vind ik! Diptique heeft heerlijke kaarsen, en Maison Francis Kurkdjian heeft heerlijke geuren! De rest van de merken ken ik ook niet, Leuke box hoor!

 3. ikhouvanbeautynl

  Wat een mooie box en helemaal niet zo duur. Leuk cadeautje ook voor de feestdagen. Ik kende geen één merk uit de box!

 4. Hennie

  Prachtige box. Ik ken de merken allemaal, omdat ik 10 meter vanaf een SKINS winkel werk. Dat is inderdaad zorgelijk, haha! Ik heb een parfum van Diptique en die blijft bijzonder.

  Mooie box en de prijs valt me reuze mee!

 5. Claudia

  Ik heb een tijd geleden deze box ook gereviewd. Ik ben nu bezig met no2. De producten zijn echte klassiekers en ik ben blij dat ik op deze manier kennis kan maken met niche merken. Leuk dat jij hem ook hebt gekocht.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.