Shopping Haul, Bobbi Brown, Dr. Brandt, Lush and more

Shopping Haul Bobbi Brown Dr. Brandt

Shopping Haul

Vers van de pers want vandaag ben ik lekker een dagje gaan beauty shoppen. Als eerste had ik vanmorgen een Full Look makeup lesson bij Bobbi Brown in Den Haag. Een MUA van Bobbi Brown was daar ook aanwezig (ik heb echt geen meer idee hoe die beste man heet)  Het is heerlijk om een uur lang  door iemand te worden opgemaakt. Ik heb van Bobbi Brown de limited edition mascara set gekocht. Kijk en lees je mee met deze Shopping Haul

Shopping Haul Bobbi Brown Limited edition mascara

Shopping Haul

Shopping Haul dr. Brandt

Shopping Haul

Van Dr. Brandt uit de Glow lijn een revitalizing retinol eye cream en Overnight resurfacing serum. En de pores no more pore refiner. Een merk waar ik veel over gehoord heb maar nog niet eerder iets van gebruikt hebt.

Shopping Haul Lush

Shopping Haul

Bij Lush was ik al vroeg naar binnen gegaan want na een bepaalde tijd lijkt het wel of alles daar gratis is en kom je bijna de winkel niet meer in. Ik heb voor in bad de Sparkle pumpkin en de Candy mountain gekocht. Wat ruikt dit heerlijk!

Shopping Haul

Shopping Haul

En last but not least bij Primark de mini blenders, gister heeft onze welbekende Wayne een filmpje op Youtube gezet waar hij deze mini blenders de hemel in prijst. Nou als hij dat zegt wil ik de gok wel wagen voor 3 euro. En een rol wattenschijfjes die kun je niet genoeg hebben.

Het weekend is goed begonnen voor mij. Ik ga als eerste met de mini blenders aan de slag. De mascara laat ik nog even dicht (moeilijk!) want ik had voor volgende maand eigenlijk een ander merk in gedachten voor mijn mascara maandag review. En ook dr. Brandt zal voorlopig  alleen maar mooi staan op mijn kastje, ik heb nu nog andere items die ik aan het proberen ben en wil niet van alles door elkaar gebruiken.

Fijn weekend!

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

18 reacties op “Shopping Haul, Bobbi Brown, Dr. Brandt, Lush and more

 1. Linda

  Heerlijke shoplog. De Lush vermijd ik ook na het middag uur. Wat een drukte en die winkels zijn ook allemaal zo klein! Binnenkort ga ik naar Amsterdam en dan wil ik wel een Snow Fairy meenemen, dan begint voor mij de kerst 😉

  1. Yvonne Auteur bericht

   Oh had ik die ook moeten hebben denk je? Gelukkig duurt het nog even voor het kerst is en kom ik er nog een keer.

 2. jeapiebel

  Lekker leuk product gescoord. Laten opmaken door een professional is altijd een gezellige bezigheid. Jammer, ik heb nog nooit je opgemaakte gezicht gezien. 😉 Ik ben benieuwd wat je van de mini blender vindt.

 3. Mariska

  Dat van die mini blenders wist ik niet! Ga ik onthouden 😀 En echt super leuk, zo’n full makeup les 😀 je werd dan helemaal opgemaakt en ondertussen krijg je dan tips oid? Goed geshopt 😀

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja ze geven dan aan wat ze doen, en de master him self kwam het af en toe controleren en blenden blenden blenden is de truc.

 4. Babs

  Dr. Brandt, heel benieuwd! Die mini blenders aangeprijst door Wayne? Dan wil ik ze ook hebben, hahaha. Jammer dat er geen Primark hier in de buurt zit.
  Heerlijke spullen heb je gekocht, genietend het weekend in!

 5. Hennie

  Wat een zalige score! Je zult die nacht vast heel gelukkig in bed hebben gelegen. Ik heb ook een paar keer de Bobbi Brown sessie gehad. Dat doen ze erg leuk en je leert er ook van. Zo ben ik aan mijn favo eyeliner gekomen, die ik al drie keer heb nabesteld.

  Dr Brandt ken ik nog niet. Ik houd je blog dus in de gaten!

 6. Claudia

  wat een feestje heb je ervan gemaakt. Prachtige producten en Dr Brandt is echt top, daar ga je veel plezier van hebben. En wat leuk zo’n make up les van Bobbi Brown.

 7. melikebeauty

  Wat leuk dat je naar een make-up lesson ging! Ik zie de oproep hier wel eens bij de Douglas, maar op de een of andere manier vind ik het te spannend ofzo haha. Sorry dat klinkt heel raar, maar ik durf soms niet zo goed zulke dingen te doen. Wat een leuke producten heb je ook gekocht. Zo te zien heb je een heerlijk dagje gehad!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.