Shoppen in de USA

      1 reactie op Shoppen in de USA

2 maanden geleden zijn wij op vakantie geweest en vakantie in de USA betekent ook shoppen. Het is elke keer weer een mekka voor mij als ik een Target, Wallgreens of CVS binnen loop. de keuze is echt niet te geloven zo groot. Ik voel me echt net een kind in een snoepwinkel en weet vaak niet waar te beginnen dus mijn lijstje dat ik thuis al gemaakt hebt haal ik al snel uit mijn tas.

Target heeft lange paden met stellingen van L’oreal, Maybelline en nog zoveel meer merken. De keuze is echt enorm en zoveel producten die niet bij ons te koop zijn. Het voordeel van de grote collecties is de ruime keus aan kleuren van foundation en concealers. Nu heb ik een vrij lichte huid en heb ik niet veel moeite om een teint te vinden.  Al jaren koop is sowieso foundation, oogschaduw en lippenstiften van L’oreal. Vroeger ook mascara maar een paar jaar geleden had ik een waterproof die dus niet waterproof was en daarna heb ik geen Lóreal mascara meer gekocht. Vroeger kocht ik vaak de  HIP duo oogschaduw ik heb hier echt meerdere doosjes van gebruikt. Leuk om deze “oldie” weer even in de spotlight te zetten.HIPduo

En hier mijn aankopen:

Kwasten: de witte zijn van Elf en zijn zo goedkoop ca 1,50 per stuk. Dan 3 sets van Real Techniques en een beauty blender van RT. Een setje It brushes voor Ulta deze zijn echt zo zacht.

Elf: Waterproof eyeliner pen, in het begin heel fijn in gebruik maar als snel lijkt het of ze uitdrogen en zijn ze niet meer te gebruiken. ca. 2,00. Baked eyeshadow $1,00. Palette gekocht voor mijn dochter €4,00

USA

Wet n Wild: Fergie Centerstage collection oogschaduws deze waren nu maar 1,99, iCome correct concealer, Pearlescent pink blush, BB cream (nog niet in gebruik) De lippenstiften zijn echt meer dan geweldig wat een kwaliteit $1. Shimmer palette mooi en subtiel $2,99. Lipglosses $1,50. Glitter single heel erg gepigmenteerd geeft een goede glitter $0,99. Eyeliner geen kwastje maar een hard staafje met punt $1,99.

NYX: deze palettjes heb ik bij Ulta gekocht a $2,99 (nog niet gebruikt) Roll on eye shimmer hier had ik iets meer van verwacht je moet echt wel een base of creme oogschaduw gebruiken om ze goed uit te laten komen. Jumbo Eye pencil fijn product als liner of oogschaduw.

Milani: Oogschaduw $1,99 goede pigmentatie.

Benefit: Creaseless cream shadow een hele fijne oogschaduw die ontzettend lang blijft zitten zonder kleur te verliezen. Ik heb al meerdere doosjes versleten $10,00 on sale bij Ulta.

Loreal: Eyebrow pencil goed product $8,99. Setting spray niet in NL te koop ik heb deze onlangs in gebruik genomen en ben zeer tevreden $16,99. Foundation (nog niet gebruikt)

Rimmel: Show off lipgloss. (nog niet gebruikt)

Ik hoop dat je nog wakker bent en deze post niet te langdradig geworden is. Je hebt ook gelezen dat ik een hoop producten nog niet gebruikt hebt want ja je hebt maar 1 gezicht en de dagen zijn niet lang als je werkt. Desondanks ga ik alles een keer in gebruik nemen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Één reactie op “Shoppen in de USA

  1. Pingback: Mijn make-up voor deze week – Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.