Shoplog, mijn USA drugstore aankopen

      18 Reacties op Shoplog, mijn USA drugstore aankopen

Shoplog  USA Drugstore

Als je mij volgt op Instagram ( yvonne_beauty45plus )  heb je misschien mijn filmpje in een Drugstore gezien. De schappen zijn ellenlang en het aanbod per merk is gigantisch. De prijzen zijn ook stukken lager dan in Nederland. Ik heb een b.v. een lippsenstif gekocht van L’oreal uit de Color riche serie ik betaalde daar $6,50 en heb ze hier in de winkel gezien voor € 15,00 een enorm verschil dus. Waar we hier weer blij mee mogen zijn is dat de drogisterij hier vaak aanbiedingen heeft van 1+1 gratis. Daar is het vaak koop er 1 en krijg de 2e voor 50%, al met al hebben wij het toch niet slecht. Alleen is ons assortiment veel kleiner.

Een aantal andere producten van Wet n Wild heb ik laten zien, mocht dat niet zo zijn dan kun je dat hier lezen. De Large eyeshadow brush is een hele fijne kwast in het midden zit een soort inkeping waar je wijsvinger precies invalt en je de kwast op de goede manier vast kunt houden.

Wet n Wild photo focus

Een settingspray van Wet n Wild uit de Photofocus lijn. Sommige vinden deze net zo fijn als de Urban Decay All nighter die inderdaad heel fijn is. Met een inhoud van 45 ml voor $4,99 het proberen waard.

Hard Candy Hydrating Primer mist

Hard Candy Hydrating Primer mist

Over de Hydrating Primer mist van Hard Candy had ik positieve reacties gelezen. De inhoud is 64 ml en kost $8,00. Het zal even wennen zijn om deze mist dus al primer aan te brengen en niet zoals ik nu gewend bent met mijn andere spray als laatste.

Milani foundation

De foundation van Milani is bij iedereen wel bekend denk ik. Is ook online in Nederland te koop maar ik las zoveel over de kleuren dat die moeilijk te matchen zijn en online is dat al bijna helemaal niet te doen. Dus kocht ik de Milani Conceal en Perfect voor  $9,99.

Milani brow and eye

Deze Brow & Eye highlighter was afgeprijsd naar $3,99 leuke prijs om eens te proberen.

Elf Stippling brush

Elf Stippling brush

Deze ELF Stipling brush kocht ik voor $3,00, nog niet geprobeerd maar staat in de planning.

Maybelline Age Rewind Eraser

Maybelline Age Rewind Eraser

Ik had nog een hele oude Age Rewind van Maybelline maar het toch weer een nieuwe aangeschaft.

Van Lóreal kocht ik nog deze Brow Stylist definer en een mooie Lumi Powder Glow Illuminator, deze laatste vond ik er zo mooi uit zien dat ik die niet kon laten liggen.

En als laatste nog de Miracle sculpting sponge van Real Techniques, leuk om eens te proberen en te kijken of de vreemde vorm ook echt verschil maakt.

Op de Hard Candy primer mist heb ik nog niets van deze producten gebruikt maar zodra ik ze uitvoerig heb geprobeerd zal ik een update geven op mijn blog.

Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

18 reacties op “Shoplog, mijn USA drugstore aankopen

  1. jeapiebel

    Lumi Powder Glow Illuminator dat lijkt mij wel wat. Ik hoop dat je review van sponge van Real Techniques maakt. Ik ben zo benieuwd hoe het is in vergelijking met de echte!

  2. ikhouvanbeautynl

    Ik zag op je Instagram al dat je flink hebt geshopt, ik was al erg nieuwsgierig! De elf stippling brush zie ik vaak op youtube voorbij komen. Ben benieuwd naar jouw ervaringen hiermee. Net als met de wet n wild producten.

  3. melikebeauty

    Wow hihi, zoveel en zo leuk! Ik heb een vriendinnetje in de us momenteel en een beetje veel besteld haha. De setting spray ben ik nog het meest benieuwd naar, al is het maar omdat hij van hard candy is;) Maar eigenlijk ben naar alles wel benieuwd!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.