September Empties

      16 Reacties op September Empties
September Empties

September Empties

Mijn september Empties, voornamelijk verzorgingsproducten en geen make-up de afgelopen maand. Van links naar rechts en van boven naar beneden.

September Empties

Rituals Wu Wei (nu The Ritual of Dao) Ik heb van de Wu Wei flink wat ingeslagen toen ik vorig jaar hoorde dat Wu Wei uit de collectie ging. De geur is zo lekker en rustgevend en ik ben benieuwd of de nieuwe versie net zo lekker is.

Treaclemoon Strawberry Dream en That Vanilla Moment (geen foto) Geuren op het moment zo ontzettend lekker maar de geur is voor mij te snel verdwenen, Niet voor herhaling vatbaar (helaas).

September Empties

Pore refining Sheet mask  Tweedelig sheet masker, heerlijk, makkelijk en ik heb er gelukkig nog een aantal liggen.

Estée Lauder Perfectly Clean Cleanser/ Toner en make-up remover in één. Fijn product maar niet bijzonder genoeg om nog eens aan te schaffen. Vooral nu ik Estee Lauders cleansing balm gebruik merk ik een duidelijk verschil tussen deze twee.

Chanel Hydra Beauty Gel creme

Chanel Hydra Beauty Gel creme

Chanel Hydra Beauty Gel Crème. Ik heb deze alleen als nachtcrème gebruikt en dit was een fijne crème waar ik een week of 5-6 meegedaan hebt. Ik ben tevreden met de structuur maar stond niet te springen om een nieuwe pot te kopen.

Clinique

Clinique Moisture surge, dit was mijn dagcreme wat een heerlijk product. Voor herhaling vatbaar? Zeker alleen heb ik nu de Moisture surge intense gekocht die toch wat anders aanvoelt dan bovenstaande topper.

Clarisonica Mia 3 (geen foto) Ik heb voor het eerst mijn borstel vervangen, geen goedkope aanschaf maar ik gebruik mijn Clarisonic nog elke avond naar alle tevredenheid.

bain-densite-250-ml-kerastase

Kerastase Bain Densite, in het begin dacht ik echt wel iets te merken aan mijn haar maar dat heeft niet echt doorgezet. Deze shampoo zal ik niet opnieuw kopen

Marc Jacobs Daisy, (geen foto) lekker fris geurtje die ik als sample gekregen hebt.

Primark wattenschijfjes, (geen foto) 120 pad voor € 0,75 dat is altijd handig om in huis te hebben. Ik zou deze pads zeker weer kopen.

Philosophy Renewed hope in a Jar spf 25 sample, (geen foto) een moisturizer die ik zeker wel een keer wil proberen.

Staat er iets in mijn lijst wat jij ook gebruikt of gebruikt hebt?

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

16 reacties op “September Empties

 1. YuStSoMe

  Ja die Treacle Moon Vanilla is leuk voor ff. Ach, het was een scrub bij mij en deed ietsjes zijn werk. Niet voor herhaling vatbaar, dat klopt.
  Mooie luxe producten! Heerlijk!

 2. Hennie

  Wat een fijne buit. Ik heb sinds kort ook een reinigingsborstel en vind dat echt een aanvulling. Benieuwd naar de Clinique, want daar hoor ik steeds goeie verhalen over.

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ja, dat is mij ook al een aantal keren opgevallen. Ook als je iets gekocht hebt denk ik vaak dat zou ook mijn keuze kunnen zijn.

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/Estee Lauder Resilience lift firming sculpting face

 4. beautytag

  Wat gebruik jij heerlijke producten. We hebben we een beetje dezelfde smaak. leuk om te zien! Ik gebruik al jaren de Visapure van Philips. Wil niet meer anders!

 5. Pingback: www.beauty45plus.nl/ Oktober Empties in beauty en gezichtsverzorging

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.