Sabon Body Scrub Vanilla Coconut

      13 Reacties op Sabon Body Scrub Vanilla Coconut
Body Scrub Vanilla Coconut

Body Scrub Vanilla Coconut

Sinds jaren is dit mijn Holy Grail wat betreft een body scrub. Een jaar of tien geleden werd de eerste Sabon winkel in Nederland geopend en een jaar of vier later werden we bijna overspoeld door Sabon toen zij op een gegeven moment 60 winkels hadden waarvan veel shop in shops in V&D.

Body Scrub Vanilla Coconut

Body Scrub Vanilla Coconut

Wanneer ik mijn eerste Body Scrub Vanilla Coconut kocht weet ik helaas niet meer maar het is al jaren geleden. Het eerste waar ik op viel was natuurlijk de geur van Kokos en dan die mooie glazen pot. Ook vrij nieuw in die tijd was dat ze in de winkels mooie wastafels hadden waar je alles even kon proberen en het onder de kraan indien nodig weer af kon spoelen.

Waarom deze body scrub altijd weer terugkomt in mijn douche is vanwege de olie die het bevat. Na het douchen hoef je geen bodylotion meer te gebruiken omdat deze body scrub een hele fijne maar niet vette laag op je huid achterlaat. De scrub zelf is vrij grof maar dat is logisch als je bedenkt dat zeezout het eerst bestanddeel is.

De andere producten zoals de Mineral Powder is ook een heerlijk product voor in bad, het schuimt niet maar op zijn tijd gebruik ik dit ook graag.

Body Scrub Vanilla Coconut

De sorbet body gel heb ik ook gebruikt maar deze is niet zo bijzonder, ruikt heel fijn maar het trekt niet snel genoeg in.

Body Scrub Vanilla Coconut

Vanille coconut body gel

Ik gebruik het ongeveer één keer per week en de pot van 600 ml. gaat ook lang mee. De geur blijft ook goed hangen wat ik zelf erg fijn vind. Goedkoop is Sabon niet vandaag de dag betaal je voor deze pot € 28,95 ik heb het door de jaren heen wel steeds duurder zien worden. Er zijn nog maar 11 winkels over je komt ze dus niet overal meer tegen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Sabon Body Scrub Vanilla Coconut

  1. melikebeauty

    Ik ben heel even een paar uurtjes in Nederland, dus toch nog even op je blog kunnen kijken;) Ik vlieg straks weer weg. Ik ben echt dol op de scrubs van Sabon. Deze heb ik nog niet geprobeerd, dus hij komt op mijn wishlist!

  2. hillybillybeauty

    Ik ben een tijdje geleden in Scheveningen bij sabon geweest, erg lekker. Jammer alleen dat veel in glazen potten komt, zo is mijn dagcrème dus bijna vol, kapot gevallen in de badkamer 🙁

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.