Rituals zonbescherming

      11 Reacties op Rituals zonbescherming
Rituals zonbescherming

Rituals zonbescherming

Afgelopen week hebben we eindelijk weer eens van de zon mogen genieten, en dat betekent goed smeren. Dit voorjaar waren wij in Bali en daar smeerden we heel wat flessen weg. Ook thuis heb ik altijd iets binnen handbereik en zelfs in mijn handtas heb ik een facecream met een hoge beschermingsfactor. Rituals zonbescherming is een hele fijne lijn die prettig smeert en ruikt nu is dat niet het belangrijkste in een zonnebrand maar prettig is het wel. Deze rijke, hydraterende crème wordt snel door de huid opgenomen en beschermt bovendien tegen vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB straling. Vroegtijdig, wat is vroegtijdig ben ik daar nu dan al niet te laat mee? Beter laat dan nooit in ieder geval.

Het geavanceerde beschermingssysteem bevat een krachtig natuurlijk anti-oxidant complex op basis van organische Witte Thee, natuurlijke Vitamine E en Ginkgo Biloba en is bovendien waterbestendig.

Er zit helaas alcohol in deze producten maar lang niet zoveel als in de Ambre Solaire, als ik die op spray slaat de alcohol teveel op mijn keel, heb ik Ambre Solaire jaren gebruikt en was het vooral zo fijn omdat het geen witte waas achterliet is de alcohol die je er bovenuit ruikt een reden om die nu te laten staan.

Rituals zonbescherming Ant aging

Rituals zonbescherming Ant aging

De Face cream is heel fijn en smeert goed en makkelijk uit. Ik heb ook Lovea met een SPF 50 en als ik deze twee vergelijk zal ik Lovea zeker op een stranddag op mijn gezicht smeren maar voor alles minder dan een stranddag heeft deze Face cream van Ritals mijn voorkeur.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

11 reacties op “Rituals zonbescherming

  1. Babs

    Ik ben dol op Rituals, eigenlijk stelt die nooit teleur. Beter laat dan nooit inderdaad… ik ben best benieuwd of jongeren nu meer smeren met SPF dan dat wij vroeger deden..

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.