Estée Lauder Resilience lift

      10 Reacties op Estée Lauder Resilience lift
Estee Lauder Resilience lift

Resilience lift

In mijn september empties blogpost heb je kunnen lezen dat ik twee crèmes opgemaakt hebt. Als dagcrème gebruik ik nu Estée Lauders Resilience lift firming/sculpting face and neck creme  voor de normaal gecombineerde huid met SPF 15. Dit potje stond nog nieuw in de kast  en probeer mezelf er te aanzetten om meer te gebuiken wat nog nieuw in de kast staat Dit potje van 15 ml. zat in Estee Lauders geschenkset die ik vorig jaar in Amerika kocht.

Estee Lauder schrijft: Zie er vanaf nu zo jong uit als u zich voelt met het uitgebreide 24 uur liftende systeem.

De dagformules van Resilience Lift bevatten het Photo-Activated Lift Complex en gebruiken de gunstige invloeden van het zichtbare licht.

Ze bevatten een enzym dat reageert op het licht (Planktonextract), een mineraal (Malachiet) en een plantextract (Mimosa) die de huid helpen haar collageen- en elastineproductie te verhogen.

Na verloop van tijd wordt de huid weer sterker, veerkrachtiger en voller, en krijgt u een opvallend jongere en gerevitaliseerde uitstraling.

 • De huid ziet er onmiddellijk stralend energiek en frisser uit, jonger.
 • Na herhaald gebruik lijken de gezichtscontouren meer gedefinieerd.
 • Lijnen en rimpels lijken te vervagen en gladgestreken.
 • Een geavanceerde melange van lipiden en andere dompelen de huid onder in een rijke, langdurige hydratatie.

In klinische tests vertoonde 92% van de vrouwen een aanzienlijk meer gelifte look in slechts 4 weken.

Ik gebruikt het nog geen 4 weken maar dit is wat ik er van vind. Het is een dikke crème waar ik eigenlijk geen liefhebber van ben. Het is ook een vettige crème waardoor ik denk dat deze crème beter tot zijn recht komt als het echt koud wordt. Toch merk ik dat ik niet heel erg ontevreden ben, al vergelijk ik het nu nog wel met Cliniques moisture surge die ontzettend goed bevallen is. Maar dat deze Resilience lift is eigenlijk niet te vergelijken met de moisture surge.

Ook al voelt het dik en vettig aan het trekt toch goed in mijn huid. Het laagje dat wat langer achterblijft is niet hinderlijk en zorgt dat mijn primer en foundation goed en mooi aan te brengen zijn. Ik geef dit product nog langer de tijd want ook al zal zullen mijn lijntjes niet vervagen een lange hydratatie is altijd fijn.

Wat voor dagcrème gebruik jij in de herfst en winter?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

10 reacties op “Estée Lauder Resilience lift

 1. melikebeauty

  Het lijkt mij wel een lekkere rijke creme. Ik heb toevallig de estee lauder revitalizing supreme nog liggen. Een paar keer gebruikt en daarna weer vergeten. Die is ook best dik en ik vond hem iets te heftig. Nu gebruik ik nog even een van Vichy, maar die is weer vrij dun. Ik zou het liefst iets er tussenin gebruiken:)

 2. beautytag

  Een ideale crème voor de nacht, lijkt me. Ook ideaal voor dit seizoen, als je huid toch wat meer vocht nodig heeft! Ik ben wel fan van de producten van Estee lauder!

 3. Pingback: www.beauty45plus.nl/januari empties 2017 en opgeruimd

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.