Redemption Hot Smoked en Iconic 3 palettes van budgetmerk Makeup Revolution

 

MUR

 

Makeup Revolution is een Engels merk dat pas in 2014 opgericht is en al een behoorlijke bekendheid heeft in Nederland. Rond november 2015 zijn er in een aantal Etos filialen uitgebreide Makeup Revolution schappen te vinden.

De prijs en de uitstraling heeft mij toen doen beslissen om een palette aan te schaffen, MUR1

 

De kleurschakeringen van de MUR palettes zijn erg mooi en de Iconic palletes zijn vergelijkbaar (dupes) voor the Naked pallettes van Urban Decay, ik heb zelf geen Naked palette dus die vergelijking kan ik niet maken. De prijs kwaliteit verhouding vind ik heel goed want van een palette  rond de € 6,00 verwacht ik ook minder dan bij een palette van € 50,00.  Deze palettes komen met een sponskwastje maar ik raad aan om een goed oogschaduwkwastje te gebruiken. Alle palettes hebben een mix van glanzende, parelmoer en matte kleuren.

Hier zie je swatches van the Redemption palette Hot Smoked, de eerst twee kleuren zijn bijna niet te zien, de pigmentatie van deze 2 kleuren zijn het minst van dit palette. De andere kleuren spreken voor zich ik ben eenmaal over de kleuren heen gegaan met mijn vingers en heb ze daarna op mijn arm aangebracht.

murswatch

Wil je sommige kleuren iets intenser maken spray dan een klein beetje setting spray (of water) op je kwastje met oogschaduw, niet op je oogschaduw in je palette want dan heb je kans dat de oogschaduw niet goed meer te gebruiken is. Mijn favoriet is de Iconic 3 met de roze/gouden kleuren, deze zijn eindeloos te combineren.

Eind volgende week krijgen een aantal ETOS filialen een nog groter  Makeup Revolution assortiment.

De keuze van MakeUp Revolution is enorm en de één is nog mooier dan de ander,  De verpakking van de Iconic en Redemption palettes zijn stevig, openen en sluiten goed en hebben geen spiegel. Ik zal binnenkort nog een aantal andere palettes van MakeUp Revolution reviewen.

Heb jij al een MakeUp Revolution palette?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

6 reacties op “Redemption Hot Smoked en Iconic 3 palettes van budgetmerk Makeup Revolution

  1. jeapiebel

    Iconic 3, die heb ik ook al tijdje in mijn bezit, maar nog niet geprobeerd, erg hè. Ik ben wel nieuwsgierig naar hoe de kleur zal uitpakken. Ik ben benieuwd naar je review van het andere palette ook.

    1. Yvonne Auteur bericht

      Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar hoe ze op jouw huid uitkomen en of je er iets meer tijd in moet steken bij het aanbrengen, ik hoop dat je deze net zo mooi vind als ik. Leuk te lezen dat ik niet de enige ben met nog nieuwe niet uitgeprobeerde prodcuten!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.