PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer

      13 Reacties op PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer
PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer

PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer

Hydratatie hydratatie hydratatie als ik iets zie met het woord hydratatie dan moet ik er meer over weten. PUR Cosmetics had ik in real life gezien in het beauty mekka Amerika maar er niets van gekocht. Toen ik een week of drie geleden bij een Engelse webshop deze PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer zag heb ik deze toch maar besteld.

Waar het mij vooral omging is het hydraterende deel voor onder mijn ogen, die vervelende lijntjes komen nu toch sneller dan gehoopt en ik denk dat een deel toch komt door een gebrek aan hydratatie, ondanks de twee oogcrèmes die ik elke dag in de ochtend en avond gebruik. De stick bevat (maar) 5 gram product en kost ca. €18,00. PUR is een eco friendly en dierproef vrij bedrijf uit de USA en zij verkopen behalve gezichtsverzorging ook make-up.

PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer

PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer Cool & Smooth

Maar nu meer over dit product. Het is een hydraterend en verkoelende eye primer dat je huid onder je oog en op je ooglid verzorgt en glad maakt. Het trekt heel snel in en is dus vrijwel direct ingetrokken zonder dat het een vettige of plakkerig gevoel achterlaat. Als je een concealer gebruikt dan breng je de PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer eerst aan en daarna de primer. Het heeft geen kleur dus ook al gebruik je geen make-up dan is dit product een aanrader als je van hydratatie houdt. Je kunt de stick direct op of onder je oogleden aanbrengen maar ik vind het ook wel prettig om het onder mijn ogen met mijn vinger te doen zodat ik het net wat beter kan verdelen .

Als ik de Hydragel Lift overdag nog een keer wil aanbrengen onder mijn ogen dan kan dit zonder probleem, je ziet eerst wel even dat je foundation gaat zweven maar als je dan met je vinger dept dan komt alles weer mooi op zijn plaats en zijn die eventuele lijntjes die na een paar uur bij mij toch wel zichtbaar zijn weer even mooi gladgemaakt zonder opnieuw foundation aan te brengen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog niet echt als eye primer gebruikt hebt dus die ervaring kan ik nog niet delen maar ik wil dat wel een keer doen. Zoals je weet zijn mijn oogleden niet droog dus ik heb niet het gevoel dat ik dit product daarvoor wil gebruiken.

Dit product bevat peptiden, vitamine E wat belangrijk is voor de nodige verzorging op of onder je oogleden, en is vrij van parabenen.

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “PUR HydraGel Lift Eye Perfecting Primer

  1. Babs

    Klinkt goed! Lijkt mij ideaal voor onder mijn ogen, zodra daar foundation op komt lijkik altijd 10 jaar ouder, dan zie je alle lijntjes 2 keer zo duidelijk. Bijzonder product!

    1. Yvonne Auteur bericht

      Ik gebruik nu sinds een jaar of 2 een primer denk ik, en ik merk echt verschil. Balen dat je huid er niet goed tegen kan.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.