Planners, agenda’s enz.

      18 Reacties op Planners, agenda’s enz.

Planners, agenda’s

Behalve mijn passie voor make-up en gezichtsverzorging heb ik nog een passie en dat is papier en pennen. Het begon ooit allemaal met een bloknootje met een afbeelding op elk papiertje van Holly Hobbie hoe bijzonder vond ik dat toen want je had wel leuke bloknootjes maar dan stond alleen op de voorkant een afbeelding en verder niet. Dames die in de 70’s en 80’s zijn opgegroeid moeten dit vast kennen.

Op de middelbare had ik dan ook ware kunstwerken van agenda’s waar iedereen altijd graag in wilde kijken (tijdens de les 🙂 ) Met plaatjes van Wham (RIP George Michael), en weet ik wat nog meer. Ik moet ze weer eens van de zolder vandaan halen om te kijken wat er allemaal in staat. Veel ruimte voor huiswerk bleef er niet over want bijna alles was gedecoreerd. En jaren later heb ik die passie van mooi papier en fijne pennen nog steeds.

Mijn laatste pronkstuk is een agenda van Kate Spade, in Nederland niet echt bekend maar haar tassen zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf. In een Outlet kwam ik deze beauty tegen, een zwarte leren planner met polka dots. Liefde op het eerste gezicht en hoewel ik er toch nog even over na moest denken heb ik deze planner toch gekocht. Er is ruimte voor een pen en ook bevat de planner vakjes om eventuele pasjes in te bewaren. De planner is bovendien  goed af te sluiten met een mooie goudkleurige rits.

Maar dit is niet mijn enige planner, ik heb ook nog een groot formaat welke altijd thuis blijft want deze is niet mee te nemen zo groot. Het is een planner met vakjes iets wat je hier niet veel ziet maar wel fijn werkt. Deze gebruik ik meer als een  soort dagboek, niet met verhalen maar net wat meer info over dagelijkse dingen en daar gebruik ik dan ook graag washi tape bij. Leuk tape wat alles zo leuk opvrolijkt. In de Kate Spade agenda gebruik ik geen decoratie materiaal anders krijg ik de rits niet meer dicht. De Hello Life planner is van Mambi  En dan heb ik nog een agenda in A5 formaat hier hou ik o.a. mijn blogberichten, bevindingen en make-up aankopen in bij want daar is zelfs in de grote Mambi agenda geen plaats meer voor.

Mijn laatste washi tape aankopen

Gebruik jij een papieren planner of agenda?

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

18 reacties op “Planners, agenda’s enz.

 1. zazazoobeauty

  Leuk hoor!! Ik vind dit altijd geweldig maar eenmaal aangeschaft weet ik niet zo goed hoe ik hem zal aanpassen met washi tape etc

 2. YuStSoMe

  Mooie agenda/planner. Ik ben zelfs voor een agenda te vergeetachtig. Vroeger stond mijn huiswerk er ook al niet in, moest ik 5 minuten voor de les nog snel alles overpennen. Ik ben mevrouw chaoot!

 3. Mariëlle

  Oh heeerlijk! Ik heb zelf niet zoveel meer, maar ik had wel ook veel washi tape en veel boekjes! Ik heb nog steeds een grote agenda, maar moet nog mijn draai vinden daarin haha!

 4. Sanne

  Ik gebruik eigenlijk geen planner. Ik plan eigenlijk heel veel in mijn hoofd. Soms zet ik een afspraak wel in mijn gsm. Vroeger kocht ik wel een agenda maar die gebruikte ik nooit.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.