Philosophy Kiss Me Tonight Lip Treatment

      8 Reacties op Philosophy Kiss Me Tonight Lip Treatment
Philosophy Kiss me tonight Lip Treatment

Philosophy Kiss me tonight Lip Treatment

De verzorging van mijn lippen is iets waar ik niet heel consequent in ben, ik hou van een fijne creamy lipstick overdag en daardoor heb ik niet snel het gevoel dat mijn lippen overdag iets extra’s nodig hebben. De laatste tijd heb ik een aantal lip balms gebruikt en daardoor ben ik weer op het idee gebracht om overdag wat extra verzorging aan mijn lippen te geven. Philosophy Kiss Me Tonight Lip Treatment kost ca. € 17,50 voor 9 gram niet heel goedkoop maar geloof me als ik zeg dat het heel zuinig in gebruik is.

Hoewel de naam Philosophy Kiss Me Tonight Lip Treatment klinkt alsof je het alleen ’s nachts moet of kan gebruiken, gebruik ik het 1 a 2 keer per dag dus ook overdag. Het potje ziet eruit als glas maar het is plastic dus niet zwaar en makkelijk mee te nemen.

Philosophy Kiss me tonight

Philosophy Kiss me tonight lip Treatment

De substantie is romig te noemen en niet heel vet en het laat dus geen naar vet gevoel op je lippen achter. Het is makkelijk aan te brengen en er zit een hele lichte frisse geur aan maar dit ruik je alleen als je met je neus boven het potje gaat hangen. Klein nadeel vind ik dat je je vinger in het potje moet stoppen, niet heel hygiënisch dus. Maar het belangrijkste is dat het echt helpt.

Het verzacht ruwheid direct, verlicht dat droge gevoel en kalmeert ernstig droge lippen. * maakt fijne lijntjes minder zichtbaar en creëert meer volume.
* herstelt de gezonde uitstraling.
* herstelt en voedt de vochtbalans van de lippen om barstjes te voorkomen.

Philosophy: Alwasys kiss goodnight! En zo is het maar net!

Gebruik jij overdag een lip balm?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Philosophy Kiss Me Tonight Lip Treatment

  1. zazazoobeauty

    Ik heb ook eens een lipbalm van dit merk gehad maar weet niet of het deze was? Was in ieder geval wel heel fijn!

  2. YuStSoMe

    Ik dacht eerst dit is een 2 in 1 (scrub en balm) maar het is dus alleen een balm. Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak een balm. Alleen voor het slapen gaan. Cosnature en dan die met Callendula.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.