Peel-Off Masker Kruidvat

      8 Reacties op Peel-Off Masker Kruidvat
Peel-Off Masker Kruidvat

Peel-Off Masker Kruidvat

De verpakking van dit Peel-Off Masker trok als eerste mijn aandacht, daarna de prijs €1,99, voor een Peel-Off masker dat is niet verkeerd. Ik hou van maskers en kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatste een Peel-Off  gebruikt hebt dus hup in mijn mandje en testen maar.

De geleiachtige gel brengt makkelijk aan hoewel het wel wat plakt, maar dat vind ik dan ook wel horen bij een Peel-Off masker. Het is vrij dik maar goed uit te smeren op je gezicht, na een minuut of vijf is het bij mij opgedroogd en zie ik eruit alsof ik met mijn gezicht in een plas olijfolie ben gevallen, het glimt ontzettend en als ik mijn gezicht beweeg merk ik dat het op bepaalde plekken al wat gaat trekken.

Peel-Off Masker

Op de tube zie je staan dat er Dragon Fruit in zit nu vind ik dat heerlijk fruit maar echt herkennen doe ik het niet het had net zo goed granaatappel kunnen zijn. Ik let in de winkel niet altijd op de ingrediënten maar merk dat er alcohol inzit en wel als tweede ingrediënt en dat is helaas goed te merken aan mijn ogen en het slaat op mijn keel. Als het er eenmaal opzit heb ik er geen last meer van.

Peel-Off Masker Kruidvat

Peel-Off Masker Kruidvat

Dit Peel-Off masker laat ik ongeveer twintig minuten op mijn gezicht intrekken en dan begint het leukste van een Pee-Off masker, een beginnetje zoeken en het langzaam van je gezicht aftrekken. Hoe groter de stukken hoe leuker het wordt. Let op dat je het niet te dicht bij je haargrens aanbrengt want dan kan het wat pijnlijk zijn.

peel-off Masker

peel-off Masker

En dit komt er dan van je gezicht, met een hoop dode huidcellen dat geloof ik wel. Een verfrist gezicht? Nou niet echt, tijd om een zachte toner op mijn gezicht te doen en een lekkere hydraterende crème. Het zal geen wekelijks terugkerend ritueel worden dit masker maar zo nu en dan zal ik het zeker gebruiken.

Het is bijna jammer dat je het gebied rond je ogen moet vermijden want alles is wel goed strak te trekken met dit masker, lijntjes rond mijn ogen zou je  heel goed weg kunnen werken.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Peel-Off Masker Kruidvat

  1. melikebeauty

    Wat grappig dat je dat zegt over je ogen. Ik vind dat ook vaak met meerdere masker. Ik snap nooit zo goed waarom het niet mag. Tenminste bij deze wel, omdat het een peel off is maar bij een verzorgende bijvoorbeeld niet. Wat een koopje trouwens, lijkt me ook wel eens goed om te proberen!

  2. Pingback: www.beauty45plus.nl/kruidvat kleimasker Dead sea Minerals

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.