Oogschaduw primer Mac & Urban Decay

      13 Reacties op Oogschaduw primer Mac & Urban Decay
Mac & Urban Decay

Mac & Urban Decay

Zoals beloofd in mijn januari Empties blogpost mijn review over deze oogschaduw primers. Van MAC de Paint Peintures en van Urban Decay de Anti-aging  Eyeshadow Primer potion.

Mijn eerste ervaring met Mac’s Paint Peintures vind je hier  In het begin was het echt een heel fijn product alleen de kleine tube werkt niet fijn. Er komt snel te veel product uit en je moet als een razende het minuscule schroefdopje van een halve centimeter er weer op zien te krijgen. Ik heb Mac’s Paint Peintures best lang gebruikt de tube bevat 6,5 mg ca, €21,00 en je hebt weinig nodig. Ik hou niet van een dikke laag primer op mijn ogen maar wil dat mijn oogschaduw mooier uitkomt en het belangrijkste is dat het lang blijft zitten zonder te creasen. En daar voldoet deze primer zeker aan. Alleen de laatste tijd merkte ik dat het product sneller uitdroogt en niet meer zo mooi op mijn ogen bleef zitten. Dat is wel raar omdat de tube goed af te sluiten is en je dit eerder zou verwachten bij Mac’s paint pot in het glazen potje.

Mac & Urban Decay

Mac & Urban Decay

Mac’s Paint Peintures is duidelijk te zien op mijn hand het is vrij dik. Precies daaronder zie je een lichte glans van Urban Decay’s Anti-aging Eyeshadow Primer.

Urban Decay Anti-aging eyeshadow primer potion beweerd een high-tec ingrediënten te gebruiken die de fijne lijntjes op je oogleden helpen te bestrijden zoals Dermaxyl en Kalpariane. Deze primer heeft een hele lichte en zachte textuur en is heel plezierig op je oogleden. De kleur is heel licht maar net genoeg om eventuele verkleuring op je ogen te verdoezelen. Mijn oogschaduw blijft ook bij deze primer mooier en langer zitten. Omdat het lichter van kleur is merk je geen duidelijk verschil na het aanbrengen van je oogschaduw maar als je een goede oogschaduw gebruikt is dat ook niet nodig. Ik heb de 5 ml. travel-size gebruikt €18,90 . Je doet hier echt heel lang mee. Een aanrader als je net als  ik graag eens iets anders uitprobeert.

Deze twee primers heb ik langere tijd gebruikt en mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar de Urban Decay anti-aging eyeshadow primer. Waarom? Mijn oogschaduw blijft lang en mooi zitten en deze primer is een lichtgewicht en niet voelbaar op mijn ogen. Ik zal zeker niet beweren dat Mac’s Paint Peintures niet goed is maar door deze vergelijking is het gebruiksgemak tijdens het aanbrengen en het verschil in textuur precies dat waarom ik de Urban Decay prettiger vind om te gebruiken.

Vergeet mijn Giveaway niet, doe mee en win!

 

 

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

13 reacties op “Oogschaduw primer Mac & Urban Decay

 1. Babs

  Ik heb ook zo een tube van MAC en deze is koperkleurig, een oogschaduw op zich eigenlijk. Wat dat betreft had ik liever een neutrale kleur willen hebben. Hij gaat wel heel lang mee, maar inderdaad, er komt veel te veel uit. zo zonde.

 2. Hennie

  Helemaal met je eens. Heb dezelfde ervaring met MAC. Die van UD vind ik ook heel erg goed. Alleen gebruik ik nu al heel lang de shadow insurance van TooFaced. Die vind ik nog even iets beter. Heb jij die al eens gebruikt?

  1. Yvonne Auteur bericht

   Die ligt nog nieuw te zijn in mijn laatje, ik had deze in de USA gekocht de laatste keer. Ben er nu wel benieuwd naar.

 3. Pingback: Nars Smudge Proof Eyeshadow Base - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.