Nu al denken aan zonnebrand?

      7 Reacties op Nu al denken aan zonnebrand?

IMG_8446

Als je mijn blog volgt heb je waarschijnlijk al gelezen dat ik (wij) op vakantie ben in Bali, de Lente is in aantocht in Nederland, tijd dus om het over zonnebrand te hebben.

Ik heb een behoorlijk lichte huid en verbrand snel, een goede zonnebrand is dus heel belangrijk. De laatste paar jaar gebruikte ik altijd Garnier en was daar erg tevreden over, het gaf een goede bescherming en liet geen witte waas achter op mijn huid. Zonnebrand is best prijzig dus ik maak altijd gebruik van de 1+1 actie die regelmatig te vinden is bij onze bekende drogisterij ketens.

Deze vakantie weer begonnen met Garnier 50+ die we na 4 dagen al opgemaakt hebben. Ik wilde graag een zonnebrand in Bali kopen en ben uitgekomen bij het merk Malibu, deze ruikt zelfs een beetje naar Kokos mijn favoriete geur zoals jullie ondertussen wel weten. Wat mij direct opviel is dat Mailbu veel minder naar alcohol ruikt dan Garnier en op de ingredienten lijst staat alchohol ook vrij onderaan de lijst.

Gezicht en lippen:Β Voor mijn gezicht en decollete gebruik ik de speciale sensitive expert creme hier ben ik nog steeds heel tevreden over. Mijn lippen smeer ik meerdere keren per dag in met Solar 30 van het Kruidvat deze stick is erg fijn in gebruikt.

IMG_8504

In Bali heb ik iets gevonden wat je haar lekker laat ruiken en waar een UV bescherming in verwerkt is.

En uiteraard draag ik op het strand en in het water een petje of een hoedje, ik heb ooit eens een zonnesteek gehad en dat wil ik geen tweede keer meemaken. Wij zijn nu bezig met de 4e fles zonnebrand en mijn motto is beter te veel dan te weinig smeren. Na het douchen gebruiken ik AfterSun van Garnier met Aloe Vera en Mailbu after sun gel.

Heb jij al nagedacht over het merk zonnebrand dat je dit jaar gaat gebruiken? Ik ga opzoek naar een goede zonnebrand die niet zoveel alcohol bevat.

 

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “Nu al denken aan zonnebrand?

 1. Babs

  Wat een heerlijkheid…Bali! Hier wil het nog steeds niet erg zomeren… gisteren regen en vandaag…mwah.. ziet er nog niet hoopvol uit. Ik ga voor mijn gezicht een heel bijzondere zonbescherming testen en voor mijn lichaam koop ik waarschijnlijk Lovea. Maar helaas zit het er niet in dat ik (weer) niet op vakantie kan en in Nederland zal ik niet snel echt bruin worden. (of ik moet naar zee gaan)
  In de tuin zit ik altijd in de schaduw.. Ik verbrand ook altijd snel. Door mijn (half) Ierse velletje. πŸ™‚

  1. Yvonne Auteur bericht

   Ik zit thuis ook in de schaduw, daar is het toch anders,vaak benauwd en op het strand kom ik in NL nooit.

 2. Forever38.com

  Ja, die Malibu zonnebrand ken ik. Die hadden ze vorig jaar zomer bij de Action ! Ik heb ‘m toen niet gekocht, want ik ben qua zonnebandcreme vrij merkvast en houd het al jaren bij Nivea Sun.
  Fijne vakantie verder !

  1. Yvonne Auteur bericht

   Oh echt waar? Ik betaal nu ca. 20 euro voor een fles daar heb je bij Action een hele lading voor denk ik.

   1. Forever38.com

    Ja, voor 20 euries kun je sowieso heel wat schade aanrichten bij de Action.
    Ik zou zeker eens kijken als je terug bent. Ik weet niet of ze het “vast” in het assortiment hebben, of dat het een tijdelijk artikel was, maar dan heb je in ieder geval een reden om naar Action te gaan (en iets om naar uit te kijken voor als je weer naar huis moet πŸ˜‰

 3. jeapiebel

  Ik ben dol op 1+1 actie als het om zonnebrand gaat, omdat ik in de zomer ons gezin gebruikt gerust 4-6 flessen zeker als je op vakantie bent. Ik ben verslaafd aan zonnebrand en ik draag het iedere dag ook vandaag. πŸ˜‰ Geniet nog van Bali! Malibu dat lijkt mij ook wat.

 4. Pingback: Rituals zonbescherming - Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.