Nivea Cellular anti age

      8 Reacties op Nivea Cellular anti age

Nivea

Verjong je huid van binnenuit is de slogan van Nivea, Ik heb 2 producten uit deze Anti- age lijn voor een langere tijd gebruikt, dat wil zeggen 2 flacons van het serum met een inhoud van 40 ml en de oogcontourcrème 15ml.

Dit zegt Nivea:

GECONCENTREERDE GLADMAKEND SERUM

Deze formule met zijn lichte textuur is een intensief geconcentreerde gladmakend serum. Het maakt de huid direct gladder en zachter en bestrijdt tekenen van vermoeidheid. Voor een glad en zijdezacht gevoel .Resultaat; Bewezen versteviging en vernieuwing van de huid,Vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes.

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE OOGCONTOURCREME

Deze lichte formule is speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen. Het hydrateert de gevoelige en dunne huid intensief, maakt fijne lijntjes en donkere kringen minder en heeft een direct verfrissend effect.  

Dit zeg ik:

In het begin was ik erg tevreden vooral over het Serum, nu 2 verpakkingen opgemaakt te hebben zal ik het niet nog een keer kopen, ik heb niet het idee dat het iets doet voor mijn huid. Serum trekt wel goed en snel in, is niet vettig, het is een witte substantie en lijkt op een crème. De oogcontourcreme is wat dikker een paar stipjes onder je ogen is genoeg om het gebied in te masseren.

De oogcontourcreme prikt af en toe wat rond mijn ogen, tube gaat ondanks de inhoud van 15ml. erg lang mee. Ook dit product zal ik niet nog eens kopen.

Heb jij al eens iets van deze Anti- age lijn gebruikt?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Nivea Cellular anti age

 1. Babs

  Dat is niet fijn als een oogcrème prikt, dat zou niet mogen gebeuren. Nivea is een prima merk, maar qua anti-aging kies ik liever voor andere merken.

 2. jeapiebel

  Het overkomt mij ook eens dat na een tijdje het product te gebruiken dat het effect stil staat, maar soms ook juist tegen het tegenovergestelde dat het product beter doet na een tijdje gebruiken. De oog contour crème heb ik ook.

 3. YuStSoMe

  Mijn oogcreme prikt ook als ik in mijn ogen kom, maar dat vind ik niet erg, mijn ogen reageren nogal snel.
  Jammer dat het voor jou geen effekt heeft gehad.

 4. Hennie

  Jammer dat het geen toegevoegde waarde heeft voor jou, want over het algemeen heeft Nivea toch prima spul. Ik moet zeggen dat ik weinig Nivea gebruik, behalve de Nivea Men Aftershave Balsem, die gebruik ik naar aanleiding van de test van NikkiTutorials al bijna een jaar als foundationprimer. Ideaal!

 5. Rebecca Denise

  He bah, een oogcreme die prikt, dat klinkt niet heel fijn zeg..
  Trouwens, je hebt verjong je huis ipv huid hihi

  1. Yvonne Auteur bericht

   Dat heb je als je even toegewezen bent om je blog bericht op een ander klein device te schrijven, maar aan de andere kant is je huis je huid ook wel een beetje toch 😉

 6. Pingback: Empties! – Beauty45plus.nl

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.