Nioxin system 4

      8 Reacties op Nioxin system 4

Nioxin

Na de zomer merkte ik dat mijn haar bizar uitviel, nu heb ik al geen bos weelderige krullen en als je dan ook nog eens merkt dat er meer losse haren in huis te vinden zijn en na het wassen mijn grove kam toch best onder de haren zat is het schrikken.

Maar ja wat moet je dan, het is niet zo dat ik kale plekken kreeg gelukkig maar met mijn toch al fijne haar zet het je wel aan het denken. Ik heb door de jaren heen al heel wat shampoos geprobeerd maar het product heb ik nog niet gevonden.

Al surfende op het internet kwam ik op een buitenlands forum waar het over dunner wordend haar ging en ik las goede reviews over Nioxin. Nu ben ik vrij nuchter en denk ik snel zou het echt helpen, want wees nou eerlijk ik koop ook anti rimpel crème maar rimpeltjes en fijne lijntjes komen er toch wel. Het grappige is ook wel dat er staat voor dikker uitziend haar en niet dikker wordend. Maar oké ik geef het een kans.

Nioxin system 4 is speciaal voor dunner worden en gekleurd haar. Nioxin is bij verschillende webshops in Nederland te koop. Ik dacht eerst ik neem een proef setje maar de grote flessen zijn naar verhouding niet veel duurder en je moet het ook wel de kans geven dus de grote flessen van 1 liter gekocht en sinds 4 weken was ik mijn haar alleen nog maar met Nioxin

 • Volume gevende, cosmetische leave-in treatment voor zichtbaar dunner wordend haar – met UV-filter factor 15 om de hoofdhuid tegen de zon te beschermen, en antioxidanten en botanische ingrediënten om de hoofdhuidomgeving te verfrissen.
 • CLEANSER (shampoo)
  Helpt talg dat de haarfollikels kan verstoppen, vetten en vuil te verwijderen van hoofdhuid en haar. Reinigt om te zorgen voor dikker uitziend haar.
 • SCALP REVITALISER
  Een lichtgewicht conditioner die helpt de conditie van het haar te verbeteren en de vochtbalans ervan te reguleren.
 • SCALP TREATMENT
  Bevat antioxidanten en botanische ingrediënten voor een verfriste hoofdhuidomgeving.

Mijn Lush shampoo  heb ik 4 maanden lang gebruikt en is nog niet “op” Ik had een goed gevoel bij deze NEW shampoo en kan ‘m ook echt aanraden. Waarom dan toch overgestapt? Wie wil er nu dunner wordend haar, dat is de reden. Na één maand kan ik niet zeggen dat ik al verschil merk en er zijn ook zeker meer oorzaken als je een periode hebt waarin je meer haar dan normaal verliest.

Wordt vervolgd. Over een maand of 3 hoop ik terug te komen op deze review met de mededeling dat het echt werkt, maar mocht dat niet zo zijn dan meld ik dat ook.

Heb jij een speciale shampoo of verzorging voor jouw haar?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

8 reacties op “Nioxin system 4

 1. zazazoobeauty

  Klinkt goed! Ik gebruik verschillende producten, zolang ze wel maar fijn zijn voor mijn haar. Momenteel zijn de haarmaskers van Guhl voedend en Medavita favoriet!

 2. YuStSoMe

  Ik herken de paniek. Mijn haar is ook veel dunner dan voorheen. Ik gebruik nu puur natuur van Cosnature en is een hele fijne lijn. Mijn haar vind het prima!
  Hou je ons op de hoogte? Ben benieuwd naar jouw ervaring.

 3. melikebeauty

  Ik ongeveer de gekste haarproducten verslaafde die je kunt vinden denk ik. Ik kan gewoon niet iets in een drogist halen. Ik moet altijd iets speciaals. Ik gebruik nu even Kevin Murphy Angel Wash, maar ondertussen ben ik al weer op zoek naar iets nieuws. Puur uit nieuwsgierigheid. Wat ongelofelijk vervelend dat je haar dunner wordt. Ik ben daar ook heel bang voor. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat na 3 maanden. Hoop echt dat het helpt!

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.