Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

      7 Reacties op Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

Nadat ik laatst twee eyeshadow primers opgemaakt had, mocht ik eindelijk van mezelf de Nars Smudge Proof Eyeshadow Base gaan gebruiken. DIt is mijn eerste Nars product en ik was erg benieuwd naar de werking.

Deze base zou niet vlekken, creasen of caken, het is een lichtgewicht eye primer dat een blank canvas van je oogleden maakt zodat creme en poeder oogschaduw mooi en lang houden en de keur van je oogschaduw nog beter uit laat komen.

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

Het was even wennen na mijn vorige primer van MAC en Urban Decay dat moet ik eerlijk bekennen. De primer komt qua textuur eerder in de buurt van Urban Decay dan van MAC. Het is iets dikker en wit. Ik heb geen last van vette oogleden en deze primer voelt heel goed aan, is niet voelbaar dus inderdaad een lichtgewicht en droogt snel. Ik heb zelf ook geen of weinig verkleuring of aders op mijn oogleden dus het hoeft bij mij verder niets te camoufleren, het enige wat ik wil is mijn oogschaduw lang en dan bedoel ik zeker 12 uur zonder te vervagen of te creasen.

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

Je heb maar heel weinig primer nodig, ik breng het aan met de applicator en smeer dit verder uit met mijn vinger.

De verpakking is niets bijzonders, NARS staat bekend om zijn simpele vaak zwarte verpakking met een matte finish, het oogt goedkoop en dat is deze primer zeker niet. Nars Smudge Proof Eyeshadow Base kost €27,00 en heeft een inhoud van 8 gram. De primer is dermatologisch getest en is geurloos.

Ik heb normale oogleden en deze primer is perfect voor mijn oogleden, als ik deze nogmaals vergelijk met MAC en Urban Decay, dan is de MAC goed voor iemand met hele vette oogleden, Urban Decay voor normaal tot vette oogleden en Nars Smudge Proof Eyeshadow Base voor normale oogleden. Ik ben heel tevreden met deze primer en challenge mezelf om nog niet aan mijn andere nieuwe primers te beginnen en deze eerst op te maken, aan de kwaliteit zal het zeker niet liggen.

Wat vind jij van de verpakking van NARS?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

7 reacties op “Nars Smudge Proof Eyeshadow Base

  1. jeapiebel

    Ik gebruik vrijwel geen primer omdat ik er snel een reactie mee krijg. Erg jammer, ik ben naar een natuurlijke versie aan het zoeken. Deze klinkt goed en de verpakking ziet er clean uit.

  2. jeapiebel

    Ik gebruik vrijwel geen primer omdat ik er snel een reactie mee krijg. Erg jammer, ik ben naar een natuurlijke versie aan het zoeken. Deze klinkt goed en de verpakking ziet er clean uit

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.