MUA MakeUp Academy

      Geen reacties op MUA MakeUp Academy

Mijn eerste kennismaking met budgetmerk MUA was een paar jaar geleden toen ik met een vriendin een dag ging shoppen in Londen. In een drogisterij zag ik mooie oogschaduw palette liggen van een merk dat ik nog niet eerder gezien had in Nederland. De kleuren waren precies mijn smaak en voor £3,00 kon ik dit niet lagen liggen.

MUAheaven

Thuisgekomen ben ik dit palette in de kleur Heaven and Earth al snel gaan gebruiken en was ik verbaasd over de kwaliteit van deze oogschaduw. Goede pigmentatie en de oogschaduw blijft goed en lang zitten. De verpakking mag dan niet zo fancy zijn maar voor deze prijs heb je een goed palette.

Ik heb dit palette lang gebruikt en dat voor € 5,99. (Vanaf 2014 is MUA verkrijgbaar bij sommige Kruidvat filialen)

Mijn laatste aankoop van MUA is Starry Night een palette met voornamelijk grijze, blauwe en wat roze tinten. Dit palette is evenals Heaven and Earth ook weer van een goede kwaliteit. De kleuren zijn wel een stuk opvallender en ik moest dan ook wel even wennen om de oogschaduw wat lichter aan te brengen en goed te blenden. Het sponskwastje wat bijgesloten is gebruik ik zelf niet. Mijn ervaring met MUA oogschaduw is goed en ik vind deze paletten beter dan de kwaliteit van MakeUp Revolutions Iconic 3.

MUAstarryNight

MUA Pro base Fixing Mist €6,99

Ik heb ook een aantal weken MUA’s Fixing mist uitgeprobeerd n.a.v. mijn ervaring met de oogschaduw. Ik ben niet ontevreden maar dit product maar mijn flesje is nu op en ik zou het niet opnieuw kopen. Ik vind dat zeker dat mijn make-up beter blijft zitten maar toch was ik er niet enthousiast genoeg over om het nogmaals aan te schaffen. Ik heb het flesje wel volledig opgemaakt.

MUAmist

MUA Matte Pefect loose powder €4,99

Als laatste mijn ervaring met de losse transparante poeder van MUA. Wil je een matterende losse poeder voor een zachte prijs dan moet je deze zeker eens proberen. Er zit 15 gr. in een potje en is makkelijk te doseren. Ik strooi wat poeder in het deksel en neem wat op met mijn poederkwast in ronddraaiende bewegingen en klop de kwast dan af aan de rand van het deksel op het overtollige poeder eraf te krijgen en breng het dan zachtjes aan op mijn gezicht. Ook voor dit product geldt dat je goede kwaliteit krijgt voor je geld.

MUApoeder

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen met MUA.

Groetjes,

Yvonne

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.