Morphy 35W en NYX oogschaduw

      5 Reacties op Morphy 35W en NYX oogschaduw

De oogschaduw van Morphy en NYX heb ik nu enige tijd achter elkaar gebruikt en ik had geschreven dat ik zou laten weten wat ik van deze oogschaduw vind.

MorpheNyx

Morphy 35W, ik ben verrast door de houdbaarheid van deze oogschaduw, na 14 uur zit de oogschaduw nog redelijk goed op mijn ogen, in mijn crease is de oogschaduw zijn eigen leven gaan leiden en zie je de oogschaduw daar niet meer mooi zitten, dit is alleen te zien als ik mijn ogen sluit. Dit is niet alleen bij Morphy maar ook bij andere oogschaduw die ik gebruik dus dit kan ook aan mijn ogen of aan mijn Base van de Hema liggen. Als ik met mijn oogschaduwkwastje ligt over mijn oogleden heen ga is dit verholpen. Fallout is er zeker maar daar heb je niet zoveel last van als je eerst je ogen opmaakt en later de rest van je gezicht. De structuur is dun maar goed gepigmenteerd en blend goed. Het is erg fijn om zoveel keus in kleur te hebben en als je net zoals ik een week lang dezelfde oogschaduw palette gebruikt is het erg fijn dat je toch zoveel keus in kleurtjes hebt.

NYX Love in Rio- Bikini Bottom, deze oogschaduw is wat dikker qua structuur, romig en hoewel goed gepigmenteerd heb je hier wat meer druk bij nodig om aan te brengen anders is het heel licht en bijna niet zichtbaar, een fluffy oogschaduwkwastje is bij deze oogschaduw niet aan te raden. Ook deze oogschaduw zit niet meer goed in mijn crease na ca. 14 uur. fallout is er ook zoals je op de foto kunt zien.  Love in Rio heeft maar 3 kleurtjes en dat is iets wat ik jammer vind, na twee dagen denk ik namelijk dat ik nu wel weer iets anders wil qua kleurcombinatie.

Mijn conclusie, ga voor een Morphy palette, de prijs is goed je kunt eindeloos variëren. NYX is qua verhouding duurder ca. 2,50 per kleur tegen ca. 0,65 per kleur voor Morphy.

Ik heb mijn Morphy palette besteld bij BeautyBay, NYX kun je vinden bij Douglas.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Setup not complete. Please add your Bloglovin' URL to the Bloglovin' Button in the dashboard.

5 reacties op “Morphy 35W en NYX oogschaduw

  1. Yvonne Auteur bericht

    Dankjewel voor je reactie Marushi, ik denk dat ik nog wel een Morphy palette aanschaf in de toekomst.

  2. jeapiebel

    Wauw indrukwekken zeg 14 uur, al klinkt het logisch dat hij wat vervaagt is. Dunme structuur maar toch gepigmenteerd dat klinkt niet slecht. Veel kleur om te keuzen dat is een super plus punt.

Ik vind het leuk als je een reactie schrijft.